Carnitin Drink koffeinmentes (750 ml)

 / 5.0 1 vélemény
Nutrend Carnitin Drink koffeinmentes 750 ml
Ár: 350 Ft
Egységár: 0,47 Ft/ml
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Carnitin Drink koffein nélkül

  • ergonomikus palackforma
  • 750 ml-es optimális kiszerelés
  • a szukralóz édesítőszer szinte nem tartalmaz kalóriát.

Frissítő hatású L-Karnitin (1 g) ital. A hozzáadott taurine és B3 vitamin tartalom a koordináció és koncentráció javulásért, és a jobb idegrendszer működésért felel. A termék cukrot nem tartalmaz.

Alkalmazás:

Sportitalként edzés előtti, közbeni és azutáni használatra. Súlycsökkentésre. Teljesítmény és koordináció javításra. Napközbeni használatra, a fáradtságérzet megjelenése előtt (üzleti utak, értekezletek, vezetés, stb.). Íz (koffeinnal): ananász, citrom, vérnarancs, zöld tea+bodza. Íz (koffeinmentes): eukaliptusz-kiwi, grapefruit, pitaya.

Javasolt használat:

Napi 1 palack. Teljesítmény növelésre: edzés előtt 20-30 perccel kezdje el a terméket fogyasztani és folytassa a használatát edzés közben is!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Ezért a pénzért nekem nagyon megérte
2013-04-27
Sziasztok!


1 db-ot rendeltem a termékből, hogy meg tudjam nézni/kóstolni. A pitaja (sárkánygyümölcs) ízesítés nekem bejött. Cukormentes, és tartalmas üvegenként (750ml!) 1-1 gramm l-karnitint és Taurint.
Az üvege nekem nagyon bejön. Zárolható, és ha véletlen nincs visszapattintva a kupak akkor sem folyik ki, mivel csak nyomás hatására hagyja el a palackot a folyadék :)
Ezért a pénzért nekem nagyon megérte. Legközelebb bespájzolok belőle ;)