L-Carnitine (60 tab.)

 
Optimum Nutrition L-Carnitine 60 tab.
Ár: 7 875 Ft
Egységár: 131,25 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

L-Carnitine

Segít elszállítani az izmokhoz a zsírt, hogy aztán az izmok energiaként elégessék!

Az L-karnitin egy fontos aminosav, ami segít elszállítani a zsírt az izmokba, hogy ott energiaként elégjen. Azzal, hogy elősegíti a testzsír jobb felhasználását, segíti a fogyást és a sportteljesítményt. A klinikai vizsgálatok is kimutatták, hogy az L-karnitin növeli a teljesítménysportokat űző sportolók teljesítményét. Az L-karnitin rendkívül fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri metabolizmusban és a súlykontrolban. Ha a szíved egészségének megóvása érdekében szeded, ha teljesítményed növelésére, ha fogyáshoz, az Optimum Nutrition L-Carnitine-jével garantáltan a legjobb minőséget kapod.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2008-06-24
Sziasztok!
Rendszeres, mindennapi futás mellett (5-8km) szedem ezt a típusú L-carnitine-t, leginkább zsírégetés miatt. Az adagolásáról azonban mindenki mást mond. Abban mindenki egyetért, hogy edzés előtt kb. fél órával vegyek be, de hogy mennyit, és hogy ezen kívül, napközben vegyek-e be, arról mindenki mást mond. Segítsetek légyszi\'

Köszi, István

válasz
2008-06-26
Nem írtad mekkora vagy. 75kilóig mi 500, a felett 1000 mg-ot javasolunk egy 45-60 perces kardióra. Több kardió, vagy nagyobb testsúly, több karnitin. Napközben (szerintünk) felesleges szedni, hacsak nem vagy szívbeteg (a szívizomnak jót tesz).

Bunny a BB.Tv-ben 4 grammokat szedett... De ő egy extrém pali, szerintünk ennyi felesleges. Mellékhatása nincs, károsnak nem káros, tehát, végülis be lehet szedni, de szerintünk, és a klasszikus orvosi szakirodalom alapján az 500-1000 mg / edzés elegendő.

Vevővélemények