Carnilife 1000 (60 kap.)

 
Nutrend Carnilife 1000 60 kap.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 83,17 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Carnilife 1000

Teljesen új termék Nutrend Carnilife 1000 L-karnitin a táplálék kiegészítők piacán. Minden kapszula 500 mg tiszta L-Karnitint és hozzáadott Q10 koenzimet tartalmaz. Ezen hatékony összetevők ideális kombinációjából született meg a termék, mely nagyszerűen alkalmas a felesleges testsúly eltüntetésére a testről azáltal, hogy a lerakódott zsír kerül majd felhasználásra, mint elsődleges energia forrás.

  • Könnyen lenyelhető zselatin kapszulák
  • Egy adag 1000 mg L-Karnitint tartalmaz (2 kapszula)
  • Az L-Karnitin és a Q10 koenzim pozitív hatásai kölcsönösen erősítik egymást.

Az L-Karnitin egy az emberi szervezetben is előforduló összetevő, majdnem minden sejtünk tartalmazza. Fontos szerepet játszik a zsír anyagcserében, ugyanis a zsírsejtekből a zsírsavakat az izomsejtekbe szállítja, ahol azok energiává égnek el. Tudományos kísérletek arra mutattak rá, hogy az L-Karnitin hiányában nem valósítható meg zsírégetés.

A Q10 koenzim pedig a zsírsavak elégetéséből nyert energia helyes használatáért felelős. Természetes módon gyorsítja az anyagcserét, energiát nyer a zsírsavakból és a szénhidrátokból. Az anyagcsere gyorsító hatás abban mutatkozik meg, hogy a bevitt táplálékot is energiává alakítja. Ezenkívül zsírban oldódó természetes antioxidáns, mely eredményesen küzd a szabad gyök képződés ellen. Jelentős szerepe van az energia termelésben, nélkülözhetetlen az ATP termelésben is. Az egészségre is rendkívül jó hatással van: védi a szívet, a központi idegrendszert, szabályozza a vérnyomást, gátolja az öregedést

Felhasználási javaslat:

2 kapszula 30 perccel az edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények