Carni Elite (120 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
BioTech USA Carni Elite 120 kap.
Ár: 7 115 Ft
Egységár: 59,29 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Carni Elite

9 aktív hatóanyagot tartalmazó, legújabb generációs prémium táplálék-kiegészítő. Mega dózisú, komplex, kapszulás karnitin formula. Zsíranyagcserét fokozó kombináció, stimulánsok nélkül.

Pusztítsd a zsírt!

A zsír az ellenségünk, a zsír a barátunk. Nem szállsz bele a vitákba, mert a tökéletes test a célod, amelyen minden izmod a maga tökéletességében látható. Te nem tréfálkozol azzal, hogy zsírral véded a kockahasad. Kidolgozott izmok, teljes dicsőségükben. Egy profi nem éri be ettől kevesebbel.

1 adagban (3 kapszula):

  • 1500 mg L-karnitin komplex (600 mg L-karnitin, 300 mg L-karnitin-hidroklorid, 300 mg L-karnitin L-tartarát, 300 mg acetil L-karnitin)
  • 1200 mg CLA
  • 375 mg HCA-kalcium
  • 35,1 mg cink-klorid (ebből 9 mg cink)
  • 1,5 mg B5-vitamin
  • 15 mg niacin

A Carni Elite stimulánsok alkalmazása nélkül segít hozzá a testalkat minőségi átalakulásához, cink, B5 vitamin összetevőinek köszönhetően. Két oldalról csökkenti a testzsír arányát a cink és a niacin segítségével a testtömegben. Egyrészt a csökkent zsírfelvételen és zsírsavvá alakulás folyamatával, másrészt a fokozott zsírbontáson keresztül. Utóbbival az izmok testedzés alatti fokozott energiaigényét is ki tudja elégíteni.

  • A niacin és a pantoténsav (B5-vitamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • A cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
  • A niacin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, míg a pantoténsav (B5-vitamin) hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.
  • Energia és fokozott koncentráció az edzésekhez, stimuláns mentes összetétellel.

Szedési javaslat:

3 kapszula naponta, edzésnapokon edzés előtt 15 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-28
Szia! Diétazok, heti 4 súlyzós edzést végzek és minden nap aerobozok reggel és/vagy este súlyzós edzéstől függetlenül. Aerob vagy sulyzos edzés előtt érdemesebb bevenni a terméket?

válasz
2017-03-01
Szia!

Mindkettő előtt mehet.

Vevővélemények

meg vagyok vele elégedve
2017-02-17
2 hónapja szedem, de már most teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Kilókban illetve kinézetre is nagyon sikat véltozam, úgy hogy lényegesen nem változtattm az étrendemen sem. Edzés előtt szoktam 15-20 perccel bevenni 3-4 kapszulát, illetve ha nem jutok el a terembe akkor ebéd előtt 30 perccel. Nekem bevált. Csak ajénlani tudom mindenkinek. 5* minimum :)