Gold Standard Curcuminoids (60 kap.)

 / 4.9 15 vélemény
Scitec Nutrition Gold Standard Curcuminoids 60 kap.
Ár: 3 790 Ft
3 990 Ft
Megtakarítás:200 Ft 5%
Egységár: 63,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GOLD STANDARD CURCUMINOIDS

A tényleges hatóanyagokat tartalmazó speciális, jól felszívódó kurkumin formula!

Szabadalmaztatott 95%-os Curcumin C3 Complex®-szel és BioPerine®-nel

A kurkuma az egyik legnagyobbra tartott növény! A kivont aktív komponensei, a kurkuminoidok a legígéretesebb természetes hatóanyagok közé tartoznak. A Curcumin C3 Complex® a kurkuma kivonatok arany standardja, 95%-os kurkuminoid tartalommal, és egyben szabadalmaztatott nyersanyag. Míg a kurkumin erős potenciális hatással rendelkezik, a tényleges biológiai aktivitását meghatározott metabolitokon keresztül fejti ki. Ebből következik, hogy a kurkumin szervezeten belüli transzformációja, konverzió nagy fontossággal bír. Az I. fázis metabolitjai az aktívak. Ha fokozódik a II. fázis konjugáltjainak bio-elérhetősége, jelenléte, az nem jár semmilyen pozitív hatással, tekintve hogy a II. fázis konjugáltjai nem fejtenek ki biológia aktivitást. A kérdés tehát az, hogy a kurkumin termékekben jelenleg alkalmazott technikák képesek-e nem-konjugált kurkuminoidokat biztosítani az emberi szervezet számára vagy csak a biológiailag inaktív II. fázisú konjugáltak mennyiségét növelik.

A GOLD STANDARD CURCUMINOIDS

BioPerine®-t is tartalmaz, ami húszszorosára képes növelni a kurkuminoidok bio-elérhetőségét. Ez a növekedés a kurkuminra magára vonatkozik, nem pedig annak inaktív II. fázisú metabolitjaira.

A GOLD STANDARD CURCUMINOIDS 3-féle kurkuminoidot biztosít: kurkumint, demetoxikurkumint és biszdemetoxikurkumint. A formula segíthet kontroll alatt tartani a szervezet gyulladási reakcióit, fenntartani a máj egészségét és támogatni az emésztést.

Adagolási javaslat

Naponta 1 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben.

Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »



Kérdések

Kérdés
2017-03-10
Sziasztok, 2 kérdésem lenne: Érdemes-e napi 2-t kapszulát bevenni a jobb hatás kedvéért? (vagy elég a napi 1), illetve ezt az izületvédővel egyszerre érdemes bevinni a szervezetbe, vagy előtte/utána? Köszi!

válasz
2017-03-13
Szia!

Ha már kialakult a probléma akkor mehet 2 is. Ha nincs gond, csak megelőzés akkor elég 1.
Nincs jelentősége, hogy ízületvédővel együtt szeded-e vagy sem. Ahogy kényelmesebb.

Vevővélemények

Izületvédelem
2016-07-15
Régóta küzdök csípőizületi kopással, ami időnként gyulladásba is kerül, és nagyfokú fájdalmat okoz. Sokat olvastam a témáról, mára szerencsére normalizálódott a helyzet, pedig már a protézis műtét is szóba került. Ami nekem bevált: kurkuma nagy dózisban (zsíros étellel, és lehetőleg feketeborsal-ugyanis a a kurkumin zsírban oldódik, a feketebors segíti a felszívódását), glükózamin, kondroitin, msm (szintén nagy dózisokban), és kollagén (kb 10 g / nap, tehát nem kapszulás!). A gyógyszertári formulák nevetséges mennyiségeket tartalmaznak. Amióta én válogatom össze a hatóanyagokat sokat javult a helyzet! Ez már egy régóta hiányzó termék volt! 2 - 3 kapszula/nap!
Sokkal enyhébb izomláz edzés után
2017-12-12
Volt egy cikk itt a builderen, hogy a kurmuma hatásos az izomláz enyhítésére. Ez a termék nagyon hatékony, mert sokkal enyhébb és rövidebb az izomlázam a súlyzós edzések után (3-4 nap helyett max 1-2). Csak ajánlani tudom.