Daily One Curcuma (180 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Pharmekal Daily One Curcuma 180 kap.
Ár: 4 950 Ft
Egységár: 27,50 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Daily One Curcuma

Hozzájárulhat a porcok, ízületek egészségének és normál állapotának fenntartásához. (Daily one curcuma)

Az étrend-kiegészítők piacán számtalan kurkuma termék kapható, hiszen ez a fűszer napjainkban nagyon felkapott témája lett az ízületi problémákkal, gyulladásokkal és különféle mozgásszervi panaszokkal foglalkozó reklámok és tanulmányok körében.
Kis segítség lehet a döntéshez az, hogy a vásárlás előtt célszerű összehasonlítani egyes termékek kapszulánkénti kurkumin hatóanyag mennyiségét.
A különféle termékekben lévő kurkuma őrlemények kurkumin hatóanyag tartalma nagyon változó, így előfordul, hogy egy Kurkuma 750 mg nevű termék csak 20 mg kurkumin hatóanyagot tartalmaz kapszulánként.
Ez a termék kapszulánként 500 mg kurkuma kivonatot (205 mg kurkumint) tartalmaz.

A Kurkuma kivonat fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a porcok és az ízületek egészségének támogatására, és ezek normál állapotának fenntartására.
Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A kurkumin a kurkuma fűszerben fordul elő a természetben. A kurkuminoidok polifenol vegyületek és ezek adják a kurkuma sárga színét.
A hagyományos orvoslásban és a népi gyógyászatban régóta alkalmazzák a kezelések kiegészítéseként ízületi és reumatikus gyulladás, fájdalom esetén.

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 1 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 13066/2013

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nagyon jó!
2017-12-30
Többféle kurkuma kapszulát próbáltam ki, eddig ez a legjobb! Mindenkinek ajánlom akinek fontos a csonthártyagyulladás megelőzése és kezelése! Azok a harcművészek/küzdősportolók akik keményítik a csontjaikat, edzik az ütőfelületeiket (sípcsont, seiken, kézél, tenyér..stb.) és törőtechnikákat (deszka- és/vagy téglatörés) is végeznek KÖTELEZŐ kiegészítő a kalcium, magnézium, cink, K2 és D3 vitamin mellett! Áfonya kapszulával kombinálva pedig tökéletes!