Chromium Picolinate (100 tab.)

 / 4.8 54 vélemény
Scitec Nutrition Chromium Picolinate 100 tab.
Ár: 2 365 Ft
2 490 Ft
Megtakarítás:125 Ft 5%
Egységár: 23,65 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

CHROMIUM PICOLINATE

Élesztőmentes

A króm, mint esszenciális ásvány, hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez, és a normál vércukorszint fenntartásához.* Az abnormális vércukor- és inzulinszint egészségtelen.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

BRIGITTA BÉKEFI, Team Scitec

Békefi Brigitta
Bikini Fitness versenyző, IFBB Világbajnokság 2014 3. hely, IFBB Európa-Bajnokság 2014 2. hely
Team Scitec

Használati utasítás

Naponta 1 Cromium Picolinate tabletta bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Termékleírás összecsukása »



Kérdések

Kérdés
2020-01-29
Azért se akartam megnyilatkozni ezzel az üggyel kapcsolatban, nehogy tovább erősítsem a hírnevét a celebünknek, de olyan jó kis cikket írtatok az apropóján, hogy meg kellett osztanom :)

Köszönöm és csak így tovább! Ilyeneket szívesen látok még tőletek!

válasz
2020-01-30
Köszi!! :)

Vevővélemények

Teljesen jó!
2015-03-08
Szintén az édesség utáni vágy leküzdése miatt rendeltem. Egyrészt nagyon jó az ára, másrészt tényleg segít. Néha én két szemet is bevettem, de tényleg alig jutott eszembe, hogy édességet egyek és ezáltal be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Általában évente kétszer rendelem ezt a terméket. Szuper! Csak ajánlani tudom!
hasznos
2015-06-22
Igen, az inzulinrezisztencia enyhítésére/megelőzésére nagyon fontos kiegészítő, amit az orvosi társadalom egy része már elismer és javasol is. Csökkenti az édességek utáni sóvárgást, úgyhogy diétában is sokat segít. Ha befejezted a tömegelést és szálkásítani kezdesz, akkor szerintem ez a termék nagyon kelleni fog!
Diétához segítségnek
2015-06-24
Hosszas olvasgatás és gondolkodás után vettem meg, "mibajtörténhet" alapon. Valami van a cuccban, mert valóban csökkentette a sóvárgást, nemcsak az édesség után, hanem az egyéb kaja után is. Nincs az a "ha nem eszem valamit azonnal, éhen döglök" érzésem. Azt kell mondjam, hogy bevált. Bárkinek jó szívvel ajánlom.
Hatásos
2015-06-29
Mióta elkezdtem edzeni, azóta szedem. Észrevehetően kevésbé kívánom az édességet, csokit, kevesebbet nassolok. Elég édes szájú vagyok, és így könnyebb elmennem úgy az édesség mellet, hogy ne vegyek belőle. Tablettája pici, könnyen lenyelem. Minden nap beveszem! :)
Túl az első dobozon
2015-07-09
Az állandó édesség utáni sóvárgásom miatt kezdtem el használni a terméket. Nem sok reményt fűztem hozzá, mert arra gondoltam, hogy a "csokit csokival" érzést természetesen csak csoki tudja enyhíteni. Nagyjából két hete szedtem, amikor feltűnt, hogy már nem kívánom annyira az édességet. Az első dobozom végére értem, viszont már a következő doboz is ott vár a polcon.
Meggyőző a hatás!
2015-12-23
Pár hete használom ezt a terméket és eddig igazán meggyőzött. Számomra a világ egyik legjobb dolga az evés volt, és sose értem be kevés adagokkal. Ezt a túl jó étvágyat szerettem volna kicsit visszafogni, hogy sikeresebb legyen a diéta. Ezzel a bogyóval még enni is elfelejtek. Szóval nem árt odafigyelni, de amúgy nagyon jó kis cucc! Edzés mellett biztos a siker.
Nem csak diétázóknak
2017-07-25
Szerintem a króm egy nagyon fontos és hasznos ásványi anyag szervezetünk számára. Véleményem szerint érdemes szedni azoknak is, akik nem cukorbetegek és nem diétáznak, valamint megfelelően működik az inzulin termelésük. Segít tehermentesíteni a hasnyálmirigyet, így csökkenthető vele annak rizikója, hogy idősebb korra az inzulintermelés csökkenjen vagy leálljon. Én reggel szoktam beszedni Builder Pak mellé, ha jól tudom, délelőtt 11-ig még a sejtjeink inzulin érzékenysége gyengébb, ilyenkor nagy segítség a króm, valamint, ha hétvégén becsúszik egy kis süti, akkor veszek még egyet be belőle. A tabletták nem nagyok, könnyen lenyelhetők, és amit még észrevettem, hogy egyben maradnak a dobozban, volt olyan króm kiegészítőm ugyanis, ahol el volt néhány tabletta törve a dobozban.