Chromium Picolinate (100 kap.)

 
Pro Nutrition Chromium Picolinate 100 kap.
Ár: 2 390 Ft
Egységár: 23,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Chromium Picolinate

Hitetlenkedve figyeled a folyóiratok lapjain megjelenő csodálatosan karcsú alakokat, és meggyőződésed, hogy mindez csupán a Photoshop jótékony hatása? Valószínűleg sok esetben így is van, de mivel magyaráznád akkor a való életben is megfigyelhető nők és férfiak kitűnő alakját? Te is azzal győzködöd magad, hogy természetes módszerekkel az égvilágon senki sem tehet szert ilyen alakra? Csak hát a zsírpárnák se természetesek. Valóban azt hiszed, hogy sokkoló és szervezetednek ártó beavatkozások nélkül nem nézhetsz ki jól? A természet bármilyen egészségügyi probléma kezelésére tud megoldást - mi kiválasztottuk számodra a legmegfelelőbbet.

A Chromium Picolinate táplálékkiegészítő növeli az inzulin hatékonyságát, és felelős a glükóz sejtmembránokhoz való szállításáért. Csodálatos ásványi sóként tartják számon, melynek rengeteg jótékony hatása van. Leggyakrabban a testsúly csökentésére használják, mivel csökkenti az étvágyat, és fokozza a metabolizmust. A közkedvelt tápkiegészítő a króm és pikolinsav kombinációja. A króm egy fontos ásványi só, mely azonban elvész a táplálék feldolgozasákor. Pikolnsavval való kombináció javítja a króm felszívódását.

Hogyan működik a króm pikolinát?

A táplálék elfogyasztása után a szervezet inzulint bocsát ki. Az inzulin elsődleges szerepe a szervezet energiaellátása a glükóz sejtekhez való szállítása által. A króm stimulálja az inzulin tevékenységét, és hozzájárul a glükóz és a zsírok metabolizmusához. Néhány kutató azt állítja, hogy akár a zsír lerakodását is megelőzheti, stimulálja a fehérjeszintézist, és ezáltal az izomnövekedést is.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények