Creatine Phosphate (300 gr.)

 / 4.4 16 vélemény
BioTech USA Creatine Phosphate 300 gr.
Ár: 3 505 Ft
Egységár: 11,68 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CREATINE PHOSPHATE

KREATIN FOSZFÁT POR NIACINNAL KIEGÉSZÍTVE. ÍZESÍTÉS NÉLKÜL.

1 ADAGBAN:

  • 4925 mg kreatin-foszfát
  • 75 mg niacin

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során – de csak abban az esetben, ha a napi bevitel eléri a 3000 mg-ot. A niacinnal – más néven B3 vitaminnal – gazdagított kreatin-foszfát elősegíti az energiát biztosító anyagcsere normál működését és csökkenti a fáradtságot, kimerültséget.

Felhasználási javaslat:

Keverj el 5 g (egy mérőkanál/teáskanál) kreatin-foszfátot tetszés szerinti italban. Edzésnapokon 4 adag (4 × 5 g) egy adag reggel, egy délben, egy húsz perccel edzés előtt egy pedig edzés után. Edzésmentes napokon 1 adag reggel és 1 adag délután.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-05
Számomra nem világos, ezért kérdezem, hogy egy ilyen 'porszáraz' termékben a baktériumok megmaradnak életképesen?

válasz
2017-03-06
Igen, olyan eljárással kerülnek a kapszulába, amely során megmaradnak életképesen.

Vevővélemények

Nekem a legjobb kreatin
2015-03-22
Kipróbáltam már mindenféle Kreatin készítményt, de visszatértem ehhez, mert számomra ez a legjobb. Csak azért nem adtam 5 csillagot, mert az íze borzalmas, de a hatás feledteti ezt az apró kellemetlenségét. :) Nagyon jó, minőségi izmot hoz nálam, semmi vizes puffadás (mint a monohidrát alapú készítményeknél) és erőszintben is nagyon jól megdobott eddig mindíg amikor használtam. Mellékhatást nem tapasztaltam, egyszóval számomra (eddig) a legjobb. Talán a Creator közelíti meg hatásra (nálam), de ez olcsóbbra jön ki.
Teljesen jó!
2015-04-14
Vizesedés nélküli izomfejlődés, erőszint emelés érhető el vele, kitolja a határaidat, ami elengedhetetlen, ha napról-napra fel akarsz mutatni valamit. Jól oldódik, íze semleges, kezdőként (amikor még a kémiától tiszta a szervezeted) tapasztalhatsz bőrpírt, fül környékén égő érzést, tarkónál zsibbadást. 3-4 kúránál már semmi ilyen hatás nincs. Pozitív különbség a monohidráttal szemben, hogy ha érzékeny a gyomrod, akkor ez nem hajt meg. Ha növelni akarod a hatását, fogyaszd szőlőcukorral, és szedjél mellé béta alanint. Kúra 6-8 hétig tart, utána 4 hét szünet. Testsúly kg/3=feltöltési időszakban (első 5 nap) ennyi g kreatint kellene elfogyasztanod egy nap 5-6 részletben. Az első adagot reggel éhgyomorra fogyaszt mindig el. 6. naptól már csak napi 5-10 g-ot fogyassz. Szervezeted ilyenkorra telítve lesz, nem fog nagyobb mennyiséget felhasználni belőle. Ne feledkezz meg a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásáról sem, a napi 4 l mindig legyen meg.
Ki kell próbálnod!
2015-07-12
Nekem személy szerint a kreatinok közül a kreatin foszfát jön be a legjobban. Alkalmanként szoktam 2 hónapos kúrát beiktatni, ha hosszabb ideig szedem már nem érzem a pozitív tulajdonságait. 2 hónap szedés után 2-3 hónap szünetet szoktam tartani, de amikor újból elkezdem szedni intenzív erőnövekedést tapasztalok tőle és minőségi tömeget is hoz (nem vizeset). Diétába is érdemes használni!