Vitargo CRX 2.0 (1,6 kg)

 / 4.6 59 vélemény
Scitec Nutrition Vitargo CRX 2.0 1,6 kg
Ár: 12 815 Ft
13 490 Ft
Megtakarítás:675 Ft 5%
Egységár: 8 009,38 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

VITARGO CRX 2.0

A VITARGO CRX 2.0 egy továbbfejlesztett változata a második generációs „szénhidrát plusz kreatin” formulánknak, számos olyan hatóanyaggal, amelyeket a sportolók hasznosnak tartanak az ilyen termékekben. Ez egy magas-intenzitású teljesítmény-fokozó! Szénhidrát-tartalmát teljes mértékben a szabadalmaztatott Vitargo adja, ami egy nagy molekulasúlyú szénhidrát, átlagosan 500,000 – 700,000 molekulasúllyal.

Egyedi, mivel speciális eljárással biztosítható ez a fajta molekuláris profil, ami jelentősen eltér a cukrokétól (glükóz, fruktóz) és a sok termékben megtalálható maltodextrinétől is. A maltodextrin molekulasúlya körülbelül 1,000 – 10,000, a dextrózé pedig hozzávetőlegesen 180! A Vitargo-ból egy nagyon alacsony ozmolalitású, de magas szénhidrát-tartalmú ital készíthető!

Ez a megtervezett formula több hozzáadott, tudományosan bizonyított aktív hatóanyagot tartalmaz. Minden egyes adag 5 grammot biztosít a legtöbbet kutatott kreatin-fajtából, a kreatin monohidrátból (és más kreatin-fajtákból a levédett mátrixunkban). A kreatin minimum napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

Válogatott hatóanyagaink közül több is hozzájárul az alábbi előnyös fiziológiai hatások egyikéhez, vagy akár többhöz is*:

  • Az idegrendszer normál működése
  • A fáradtság és a kimerültség mérséklése
  • Normál energiatermelő anyagcsere
  • Normál fehérje- és glikogén-anyagcser
  • Normál aminosav-szintézis
  • A hormonális folyamatok szabályozása
  • Normál vörösvértest-képződés
  • Az immunrendszer normál működése.

Adagolás

Mikor: Alkalmazd a terméket edzés előtt 30 perccel (extrém bedurranás és energia érdekében) és/vagy edzés után. Pihenőnapokon idd meg étkezések előtt, lehetőleg a reggelit megelőzően.

Mennyit: A céljaidtól és a testméretedtől függően fogyassz "nagyfiús hardcore" adagokat (80 g - 2 kanál), vagy rendes adagokat (40 g - 1 kanál)

Milyen folyadékkal: Vízzel.

Mennyi folyadékkal: A 80 grammos adagot legalább 500 ml hideg vízzel, a rendes adagot (40 g) legalább 300 ml vízzel készítsd el.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-16
Szia ! Diétán vagyok. 1500-600 kalória a bevitelem 130 g szénhidrát. 85 kg vagyok. Alkalmazhatok edzés után egy adagot vagy sokallod ?

válasz
2017-03-16
Szia!

Ha beleszámolod a napi szénhidrát beviteledbe akkor igen.

Vevővélemények

A legjobb
2015-04-12
A legeslegprofibb választás edzés utánra. Ha a legjobb eredményt akarod a legjobb cuccot kell lenyomnod. Részemről, egy adag Vitargo CRX lemegy, egy dupla adag Basic Whey-el, meg 1-2g Builderes Basic Ascorbic Acid. Tuti kombináció! Ha lenne belőle natúr a 6*-ot is megérdemelné! ;)
Drága, de hasznos
2015-06-25
Sziasztok!


Főleg a builderen olvasott cikkek, illetve Bunny hatására úgy gondoltam beruházok egy ilyenre. Azért választottam ezt a terméket és nem a sima Vitargot, mert egy kis plusz kreatin mindig jól jön. Az első edzés után már alig vártam, hogy kipróbáljam. Nos nem kellett csalódnom. Tényleg érezni lehet, "feltölti" az izmokat, mintha feszesebbek is lennének utána. Mindenesetre mivel az edzés utáni szénhidrátra szükség van és jó a tapasztalatom vele, ezért ezután is venni fogok. Ami még szerintem említésre méltó, hogy viszonylag könnyen oldódik, az íze pedig számomra elsőosztályú, kifejezetten frissítően hat edzés után.
Tökéletes edzés előtt és után is
2015-07-10
Kizárólag szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni erről a termékről. Ha egy komplex és ütős edzés utáni szénhidrátot (kreatintranszportot) keresel, megtaláltad. Ha egy hasonlóan ütős (de stimulánsmentes) edzéselőttit keresel, azt is megtaláltad. Fantasztikus a hatás és a fejlődés is, nagyon meg vagyok elégedve. Edzés előtt és után történő fogyasztásnak egyetlen hátránya, hogy igen gyorsan fog fogyni, tehát a pénztárcát megviseli.


Az íze nekem nem jön be, oldódása viszont hibátlan.
szénhidrátok csúcsa!
2015-07-25
Szénhidrátok csúcsa, ha nem sikerül jól a töltés, vagy ütősebb edzést szeretnék (pörgetőn kívül) csak egy adag Vitargo és máris meg van oldva, de edzés után még jobb :D, oldódása lehetne jobb is, de megvagyok vele elégedve. egy vitargo+wpp kombinációt szivesebben fogyasztok mint egy tömegnövelőt :D