Vitargo CRX 2.0 (0,8 kg)

 / 4.1 22 vélemény
Scitec Nutrition Vitargo CRX 2.0 0,8 kg
Ár: 7 590 Ft
7 990 Ft
Megtakarítás:400 Ft 5%
Egységár: 9 487,50 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

VITARGO CRX 2.0

A VITARGO CRX 2.0 egy továbbfejlesztett változata a második generációs „szénhidrát plusz kreatin” formulánknak, számos olyan hatóanyaggal, amelyeket a sportolók hasznosnak tartanak az ilyen termékekben. Ez egy magas-intenzitású teljesítmény-fokozó! Szénhidrát-tartalmát teljes mértékben a szabadalmaztatott Vitargo adja, ami egy nagy molekulasúlyú szénhidrát, átlagosan 500,000 – 700,000 molekulasúllyal.

Egyedi, mivel speciális eljárással biztosítható ez a fajta molekuláris profil, ami jelentősen eltér a cukrokétól (glükóz, fruktóz) és a sok termékben megtalálható maltodextrinétől is. A maltodextrin molekulasúlya körülbelül 1,000 – 10,000, a dextrózé pedig hozzávetőlegesen 180! A Vitargo-ból egy nagyon alacsony ozmolalitású, de magas szénhidrát-tartalmú ital készíthető!

Ez a megtervezett formula több hozzáadott, tudományosan bizonyított aktív hatóanyagot tartalmaz. Minden egyes adag 5 grammot biztosít a legtöbbet kutatott kreatin-fajtából, a kreatin monohidrátból (és más kreatin-fajtákból a levédett mátrixunkban). A kreatin minimum napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

Válogatott hatóanyagaink közül több is hozzájárul az alábbi előnyös fiziológiai hatások egyikéhez, vagy akár többhöz is*:

  • Az idegrendszer normál működése
  • A fáradtság és a kimerültség mérséklése
  • Normál energiatermelő anyagcsere
  • Normál fehérje- és glikogén-anyagcser
  • Normál aminosav-szintézis
  • A hormonális folyamatok szabályozása
  • Normál vörösvértest-képződés
  • Az immunrendszer normál működése.

Adagolás

Mikor: Alkalmazd a terméket edzés előtt 30 perccel (extrém bedurranás és energia érdekében) és/vagy edzés után. Pihenőnapokon idd meg étkezések előtt, lehetőleg a reggelit megelőzően.

Mennyit: A céljaidtól és a testméretedtől függően fogyassz "nagyfiús hardcore" adagokat (80 g - 2 kanál), vagy rendes adagokat (40 g - 1 kanál)

Milyen folyadékkal: Vízzel.

Mennyi folyadékkal: A 80 grammos adagot legalább 500 ml hideg vízzel, a rendes adagot (40 g) legalább 300 ml vízzel készítsd el.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-05-23
Hello Melyik utosebb a Vitargo Crx 2.0 vagy a sima Vitargo ?

válasz
2017-05-24
Szia!

A CRX komplexebb, tehát ha tudod a kreatint emészteni, akkor az mindenképpen jobb megoldás!

Vevővélemények

Sokkal jobb, mint kész tömegnövelőt venni!
2018-10-03
Tömegnövelő fázisban, túl egy Myomax, Jumbo Hardcore és Volumass35 eresztésen, ezzel gyúrom a vasat. a kombó hydrolyzed whey+CRX 2.0 málna+ON Micronized creatine+ON BCAA Pro. 3 hete tolom és 1 cm plusz körbe az eddigiekre. nem puffaszt, nem telít, nem zsírosít a 2 kanál sem, ízre rendben, nem édes, szépen oldódik kókusztejben és vízben egyaránt. Más kérdés?! :D