Trans-X Professional (1,816 kg)

 / 4.7 3 vélemény
Scitec Nutrition Trans-X Professional 1,816 kg
Ár: 11 190 Ft
Egységár: 6 161,89 Ft/kg
Íz:
vérnarancs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Trans-X Professional

Sejttérfogat-növelő kreatin-transzportrendszer

A Trans-X Professional a populáris kreatin-transzportrendszerünk legújabb, tökéletesített változata, amely minden új generációs sejttérfogat-növelő és ATP regeneráló hatóanyagot tartalmaz a megfelelő, hasznosulást maximalizáló segédanyagokkal együtt.

A kreatin komponens ebben a professzionális verzióban fel lett javítva a slágertermék ATTACK! multi-vektor kreatin mátrixra, és hasonlóan cselekedtünk a glutamin esetében is, hiszen a Trans-X Professional tartalmazza a híres G-BOMB szuper glutamin mátrixunkat is, amelyik nem egyszerű L-glutamint biztosít, amelyet a belek azonnal elhasználnak, hanem több fajta, stabilabb, biológiailag hozzáférhetőbb glutamin formákat.

Szimpla arginin helyett most a termékünkben a HEMO-NO nitrogén oxid fokozó arginin komplex található meg a maximális tápanyag szállítás és elképesztő bedurranások biztosítására. A HEMO-NO és az inzulin maximalizáló hatóanyagaink együtt biztosítják, hogy a fő hatóanyagok munkája maximálisan eredményes legyen.

De ez még nem minden, a Trans-X Professional büszkélkedhet a legmenőbb hatóanyaggal, az izom karnozin szint fokozásában jeleskedő béta-alaninnal is, amely egy szuper hatásos erő- és teljesítmény fokozó!

A Trans-X Professional tehát a legújabb megoldás a kreatin alapú anabolikus formulák terén a maximális izomméret és erő elérésére. A glutamin a termékben azért van jelen, hogy a szervezet anabolikus (felépítő) állapota és az immunrendszer is megfelelően támogatva legyen. A jelentős mennyiségű dextróz elengedhetetlen része ennek a sokadik generációs kreatin-transzportrendszernek. A formula elfogyasztásakor — a jelen lévő inzulin segítők/utánzók közreműködésével — az inzulin válasz olyan gyors és nagymértékű lesz, amely garantálja, hogy a test maximálisan hasznosítja az anabolikus összetevőket a Trans-X Professonal-ben. Ezen felül a stratégiailag meghatározott időpontokban való fogyasztásával (mint például edzés után, vagy felkelés után), a formulánk segít maximálisan feltölteni a lemerült izom glikogén raktárakat.

Adagolás:

A testsúlyodtól és a kreatin adagolás szabályaitól függően fogyassz egy fél (50 g), vagy egy teljes adagot (100 g) napi két alkalommal reggeli előtt és edzés után a kreatin töltési időszakban (első 5 nap). Kreatin szintentartási célból alkalmazz 1 adagot edzés után, vagy reggeli előtt pihenőnapokon. Használj legalább 900 ml vizet a teljes adag kikeveréséhez (a fel nem oldódott kreatin hasmenést okozhat!), és általában is legyen megfelelően magas a folyadékbeviteled a nap során.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-10-04
Sziasztok!

29 éves vagyok és közel 8 éve edzek, jelenleg heti kétszer. Eendomorf 165cm/78kg, kb 10 kiló minusszal elégedett lennék és némileg kockás hasú is, a meglévő izomtömeg elég nekem. Szeretnék összerakni egy 3 napos edzéstervet teljes testre hogy kellően sokáig tartson az edzés, de ne dögöljek bele (izületek stb). A trükk az hogy nem túl jók a térdeim (grade 2-3 kopás), így lábra évek óta nem is edzek, csak amit gyógytornász mutatott, séta, szobabringa.
Mit javasolnátok? Lábedzés nélkül egyszerűen nem jön ki a heti 3x40-50-60 perc osztottban, csak ha megtolom kardióval erősen...
A cél általános mozgás, izomtömeg megőrzése, és az anyagcsere pörgetést diéta mellé, szóval semmi bonyolultnak tűnő, de ez mégis kifogott rajtam.

Előre is köszönöm!

válasz
2018-10-08
Szia!

Ha eddig osztott edzéstervet követtél, akkor a teljes testes edzés sokkal hosszabb lesz. Piramis módszert csinálj, ne alkalmazz szuperszetteket, és simán meglesz a 40-50 perc. Melegíts be futógépen vagy bringán, 5-10 perc. Utána karkörzés, vállkörzés, stb. Utána menj végig mindenen, kezd a legnehezebb gyakorlattal, a legkönnyebb pedig menjen utoljára. Igazából mindegy, hogy milyen gyakorlatot választasz. Legyen az, amit szeretsz. Nálam így néz ki (lábedzés részt kivettem, mivel neked nem lehet): 1. Húzódzkodás 2. Fekvenyomás. 3. Vállból nyomás gépen. 4. Tolódzkodás két pad között tricepszre 5. Bicepsz egyenes rúddal. 6. Hiperhajlítás 7. Hasprés. Mindenből 3x10-et csinálok. Utánozz le nyugodtan.

Vevővélemények

Ajánlom mert látványos fejlődést lehet vele elérni.
2011-10-23
Nekem nagyon bevált szerintem sokat hozott erőben, az íze sem rosz nekem semmi bajom nem volt vele, bár elég drágának találom mert 18 napra elég és az elég kevés az árához képest. Én egy adagnak csak 60g-ot ittam nem a leírt 100-at de nekem így is hatásos volt fehérjével együt hozott 6-7 kilót és persze edzésen is nagyobb súlyokkal tudok dolgozni, a sciteces anabolic whey-vel tökéletes kombinációnak tartom. De aki megteheti hogy megveszi annak ajánlom mert látványos fejlődést tud vele elérni.