Trans-X Professional (1,816 kg)

 / 4.7 3 vélemény
Scitec Nutrition Trans-X Professional 1,816 kg
Ár: 11 190 Ft
Egységár: 6 161,89 Ft/kg
Íz:
vérnarancs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Trans-X Professional

Sejttérfogat-növelő kreatin-transzportrendszer

A Trans-X Professional a populáris kreatin-transzportrendszerünk legújabb, tökéletesített változata, amely minden új generációs sejttérfogat-növelő és ATP regeneráló hatóanyagot tartalmaz a megfelelő, hasznosulást maximalizáló segédanyagokkal együtt.

A kreatin komponens ebben a professzionális verzióban fel lett javítva a slágertermék ATTACK! multi-vektor kreatin mátrixra, és hasonlóan cselekedtünk a glutamin esetében is, hiszen a Trans-X Professional tartalmazza a híres G-BOMB szuper glutamin mátrixunkat is, amelyik nem egyszerű L-glutamint biztosít, amelyet a belek azonnal elhasználnak, hanem több fajta, stabilabb, biológiailag hozzáférhetőbb glutamin formákat.

Szimpla arginin helyett most a termékünkben a HEMO-NO nitrogén oxid fokozó arginin komplex található meg a maximális tápanyag szállítás és elképesztő bedurranások biztosítására. A HEMO-NO és az inzulin maximalizáló hatóanyagaink együtt biztosítják, hogy a fő hatóanyagok munkája maximálisan eredményes legyen.

De ez még nem minden, a Trans-X Professional büszkélkedhet a legmenőbb hatóanyaggal, az izom karnozin szint fokozásában jeleskedő béta-alaninnal is, amely egy szuper hatásos erő- és teljesítmény fokozó!

A Trans-X Professional tehát a legújabb megoldás a kreatin alapú anabolikus formulák terén a maximális izomméret és erő elérésére. A glutamin a termékben azért van jelen, hogy a szervezet anabolikus (felépítő) állapota és az immunrendszer is megfelelően támogatva legyen. A jelentős mennyiségű dextróz elengedhetetlen része ennek a sokadik generációs kreatin-transzportrendszernek. A formula elfogyasztásakor — a jelen lévő inzulin segítők/utánzók közreműködésével — az inzulin válasz olyan gyors és nagymértékű lesz, amely garantálja, hogy a test maximálisan hasznosítja az anabolikus összetevőket a Trans-X Professonal-ben. Ezen felül a stratégiailag meghatározott időpontokban való fogyasztásával (mint például edzés után, vagy felkelés után), a formulánk segít maximálisan feltölteni a lemerült izom glikogén raktárakat.

Adagolás:

A testsúlyodtól és a kreatin adagolás szabályaitól függően fogyassz egy fél (50 g), vagy egy teljes adagot (100 g) napi két alkalommal reggeli előtt és edzés után a kreatin töltési időszakban (első 5 nap). Kreatin szintentartási célból alkalmazz 1 adagot edzés után, vagy reggeli előtt pihenőnapokon. Használj legalább 900 ml vizet a teljes adag kikeveréséhez (a fel nem oldódott kreatin hasmenést okozhat!), és általában is legyen megfelelően magas a folyadékbeviteled a nap során.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-08-10
Én egy héten kétszer járok edzeni, és a Mike Mentzer féle H.I.T. szerint edzek, szóval teljes test edzés és minden sorozat bukásig, egy gyakorlat/izomcsoport. Rendszerint 3 napos izomlázak gyötörnek, néha a negyediken is még érzek valamit ezért választotam a heti 2 edzést...és igen hiába tart a szintézis 2 napig, ha a második napon még sajognak az izmaid, ha ráedzel megszivatod magad, és akkor még nem is volt szó a túledzettségről, persze aki jobban regenerálódik mint én vagy nem tud olyan intenzíven edzeni jó neki a 3 nap is/hét de csak ésszel. :) Személy szerint most tértem csak rá erre a programba, kíváncsian várom az eredményét, bár a hoszú izomlázak bíztatóak.

válasz
2019-08-15
Szia!

Az izomláz valóban azt jelzi, hogy nem regenerálódtak az izmaid. Mike Mentzer úgy edzett, mint egy vadállat, átlagembereknek én egyáltalán nem javasolnám azt az edzésmódszert, csak profi testépítőknek. Mint a példádból is látható, túlságosan szétrombolja a szervezetet az ilyen edzés.
Én heti 3szor csinélok teljes testes edzéseket, 1 napig tart az izomlázam. Tökéletesen kihasználom a 48 órás anabolikus ablakot, és a regenerációmba sem rondít bele így semmi. Persze én úgymond "normálisan" edzem, azaz minden izomcsoportra egy gyakorlat, 3x8-10, bukást pedig ritkán csinálom.

Vevővélemények

Ajánlom mert látványos fejlődést lehet vele elérni.
2011-10-23
Nekem nagyon bevált szerintem sokat hozott erőben, az íze sem rosz nekem semmi bajom nem volt vele, bár elég drágának találom mert 18 napra elég és az elég kevés az árához képest. Én egy adagnak csak 60g-ot ittam nem a leírt 100-at de nekem így is hatásos volt fehérjével együt hozott 6-7 kilót és persze edzésen is nagyobb súlyokkal tudok dolgozni, a sciteces anabolic whey-vel tökéletes kombinációnak tartom. De aki megteheti hogy megveszi annak ajánlom mert látványos fejlődést tud vele elérni.