Cell-FX (1,2 kg)

 
Pro Nutrition Cell-FX 1,2 kg
Ár: 3 900 Ft
Egységár: 3 250,00 Ft/kg
Íz:
narancs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION CELL FX

  • Mi a Cell FX? Izomtáplálék? – Természetesen.
  • Anabolikus hatású termék? – Magától értetődő.
  • Túláradó energiaforrás? – Nyilván.

A Pro Nutrition Cell FX tömegnövelő egy komplett táplálékkiegészítő, amely tartalmazza azokat a nélkülözhetetlen aminosavakat, amelyek szükségesek a zsírmentes izomnövekedéshez. Célja, hogy szálkás, definiált izomnövekedést érhessünk el úgy, hogy közben sok kalóriát és zsírt égetünk.

A PRO NUTRITION CELL FX egy sejttérfogat-növelő formula, ami segít a sportolóknak az izomtömeg és az erő növelésében. Arginin tartalma javítja a vérkeringést és az oxigénellátást a nagyobb izomnövekedés és a jobb teljesítmény elérése érdekében.

A Pro Nutrition Cell FX tömegnövelő olyan hatékony összetevőket tartalmaz, mint a jól ismert izomtömeg- és teljesítménynövelő Ultrapure Creatin Monohydrát, BCAA, L-Glutamin, Arginin, D-Riboz, taurin, ami egy igazi ütős kombinációt alkot. Hatóanyagainak révén több táplálék jut az izmokba, meggyorsul a regeneráció. Vérbőségfokozó, sejttérfogat- és teljesítménynövelő.

A Cell FX növeli a sportolók teljesítőképességét az Ultrapure Creatin Monohydrat és a D-ribóz erőteljes kölcsönhatásának köszönhetően. A D-Riboz egy természetes cukor, mely minden élő sejt része, állandó energiával látja el az izomszövetet, növelve ezáltal a teljesítőképességet, javítja a vérkeringést és a regenerációs időt. Az L-Glutamin és a BCAA aminósavak jelenléte állandó anabolikus környezetet biztosít, ami támogatja, erősíti az immunrendszert.

Felhasználási javaslat:

Keverj a Pro Nutrition Cell FX termékből 2 adagolókanál (80 g) terméket 450 ml - 900 ml vizbe, hogy megfelelően hidratálja a szervezetét, és fogyassz 1-2 adaggal naponta.

Ötlet: Növeli a hatékonyságot, ha az első adagot reggel éhgyomorra, a másodikat közvetlenül edzés előtt vesszük be.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-07-04
Szia!
Azt szeretném kérdezni, h ez jobb mint a creatin fx?
És pihenőnapokon elég csak reggel inni belőle illetve az egyik ismerősöm is vett egy ilyet de neki nem ilyen új csomagolása volt még és neki az volt ráírva h edzés után kell bevenni, de itt meg edzés előtt van írva a fogyasztásra. Akkor most mi a jó?

válasz
2018-02-05
Szia!

A Cell-FX egy kreatin-transzportrendszer, szőlőcukorból, kreatinból és jelentéktelen mennyiségű extra aminosavból áll, a Creatine-FX pedig csak kreatint tartalmaz, ez egy pezsgőformula.

Ha nem célod egy kreatinkúra, a Cell-FX jobb választás lehet, ezt érdemes az edzés utáni fehérjédhez keverni (ha ekkor éppen nem egy tömegnövelőt iszol), de számolj az adagonkénti 66g-os cukortartalommal (segítségképpen: egy ilyen turmix átlag 1g/tskg szénhidrátot tartalmazzon). Máskor a Cell-FX-et nem innám, ez rengeteg cukor, semmi szükség rá más időpontban.

Ha kúraszerűen szednéd a kreatint, erre a célra inkább tiszta port javasolnék, pl. Builder Creatine Monohydrate-ot. Egy kúra valahogy így nézzen ki, Mennyi kreatin-monohidrátot szedjek?

Én egyébként mindig jobb megoldásnak tartom a tiszta kreatin port, ezt úgy adagolhatod, ahogyan Neked tetszik, nincsen plusz cukor, vagy semmi csicsa, ami korlátozná az alkalmazás lehetőségeit.

Vevővélemények