Mutant Cre-X12 (4,5 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Mutant Mutant Cre-X12 4,5 kg
Ár: 17 110 Ft
Egységár: 3 802,22 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Mutant Cre-X12

Professzionális Mutáns kreatin formula

A MUTANT CRE-X12® egy új termék, mely egyetlen fő céllal jött létre, és ez a cél nem csupán nagy méret, hanem mutánshoz méltó méret! A MUTANT CRE-X12 minden hatóanyaga kutatott, tesztelt hatóanyag.

Creasurge™ többszörös szabadalommal védett kreatin szuper mátrix

A MUTANT CRE-X12 minden egyes adagja 12 gramm hiperfázikus Creasurge™ többszörös szabadalommal védett kreatin szupermátrixot tartalmaz, mely helyes étkezéssel és edzéssel kombinálva elősegíti a sovány izomnövekedést!

Nano-Micronizált Creapure®

A MUTANT CRE-X12 tartalmazza a közkedvelt és szabadalommal védett német CREAPURE® kreatint - új, nano-mikronizált formában, a még nagyobb koncentráció érdekében. A creapure.com-on írtak szerint a kreatin drámai módon képes emelni a teljesítményt:

Akár 15%-al növeli a maximális teljesítményt és állóképességet
Akár 20%-al növeli az intervallumedzésen kifejthető erőt
Akár 30%-al nagyobb erőnövekedés és energiaszint növekedés a rövidtávú sprintek esetében

További extrák

A MUTANT CRE-X12 a MUTANT-CARB™ Glyco-Matrix Cukormentes Transzportrendszer erejével lett felruházva, waxy maize-zel ÉS waxy barley-val!

A MUTANT CRE-X12 a lehető leggyorsabban eljut az izmaidba az új, élvonalbeli OSMO-RUSH™ sejtvolumenizálóval és a CREASWOLE™ — szabadalommal védett Inzulinérzékenység Növelő Mátrixszal, melyet arra terveztek, hogy az izmokat felpumpáló kreatint és a regeneráló aminosavakat szupergyorsan juttassa a kiéhezett izmokhoz!

To ensure total muscle fiber domination, MUTANT CRE-X12 is augmented with ELECTROLYTES, ANTIOXIDANTS, LACTIC ACID & pH BUFFERS and more!

A Mutant Cre-X12:

  • 12 gramm többszörös szabadalommal védett kreatin mátrixot tartalmaz
  • Mutant-Carb™ cukormentes waxy maize transzportrendszerrel
  • Hozzáadott Osmo-Rush™ sejtvolumenizálóval
  • Plusz Crea-Swole™ többszörös szabadalommal védett inzulinérzékenység fokozóval

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-08-14
Szia! Kreatin kura 40 napog tart ebbol 5 nap feltoltes...
De akkor miert van rairva a zacskojara min 8 hetig hasznald?!
40 napnal tovabbi kreatin hasznalatnak, ha feltoltesi idoszakban gondolkodunk, kell szunet es nincs ertelme vagy rosszul tudom?!
Koszi

válasz
2012-08-14
Szia! A kreatin kúra tarthat tovább is, 2-3 hónapnyi hosszan akár. A lényeg hogy a vége után 4-5 hét szünetet ildomos tartani....Azonban 77 grammos szénhidrát tartalma miatt a magam részéről biztos hogy nem ebből a szerből fogyasztanék ilyen hosszan, vagy max edzés után közvetlen fehérjével együtt bevéve.

Vevővélemények

ez a LEGJOBB kreatin a világon
2012-07-02
Látom még senkisem írt véleményt, pedig nemárt ha tudjátok, ez a LEGJOBB kreatin a világon, a többi szar gyártó elbujhat emögött, a tények magukárt beszélnek:


-4 nap alatt +1-1,5 cm kar, és a lábizmom is kicsivel tonusosabb, pedig még csak a feltöltés időszaka alatt járok, nempedig a 2 hónapos kúra végén.


Még ehhez nyomok Mutant Pump-ot, ami nem extrém erezettséget ad, hanem ultra extréme erezettség és a bdurranásokról nemis beszélek, és még másnap is érzem.


Mutant kutatói tudnak vmit.