IntraVol (0,96 kg)

 
MuscleTech IntraVol 0,96 kg
Ár: 9 445 Ft
13 990 Ft
Megtakarítás:4 545 Ft 32%
Egységár: 9 838,54 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

INTRAVOL

ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET!

A testépítés kőkemény edzésekről szól! Az edzőteremben elvégzett munka minősége határozza meg azt meddig is jutsz, mit is építesz fel, ám a legkevésbé sem csupán annyira amennyire ezt gondolnád! Nem csupán nagyobb súlyokról, több ismétlésről és keményebb intenzitásról van szó! Hanem anabolizmusról! A testépítés alapvető tanításai szerint az edzések adják a növekedés ingerét, ám az ezt követő táplálkozás az, ami biztosítja azt, hogy e növekedés meg is valósuljon! Nos, nem egészen...ha vársz, a legjobb alkalmat szalasztod el! Az anabolizmus gépezetét ott és akkor kell beindítanod amikor a tested leginkább fogékony arra - Ezért fejlesztettük ki az IntraVol-t!

Az edzés közben fogyasztott IntraVol a legfejlettebb anabolikus kofaktorok és sejtvolumenizáló hatóanyag segítségével olyan anabolikus kaszkádot indít melynek eredménye drámai izomnövekedés és felülmúlhatatlan edzésintenzitás.

5 speciális mátrixba rendezett hatóanyag keveréke és egyedülálló transzport technológiája maximális fordulatszárma kapcsolja az anabolikus jelátviteli útvonalakat, és gyakorlatilag porrá zúzza a genetikai korlátokat!

Az IntraVol az az eszköz, mely edzéseid minden egyes percét, minden egyes sorozatát és minden egyes ismétlését izommá varázsolja! Növekedj úgy, mint soha azelőtt, építs izmokat edzés közben! Eddz az IntraVol-lal!

  • Fokozott izomsejt hipertrófia
  • Maximális anabolikus válasz
  • Kirobbanó teljesítmény
  • Gyors erőszint növekedés
  • Drámai sejtvolumenizáció
  • Maximális sejthidratáció
  • Azonnali regeneráció

4,5 KG (9lb) TISZTA IZOM ÉS 39%-OS ERŐSZINT NÖVEKEDÉS!

Mindazok közül, amit valaha is tettél izmaid növelése érdekében, a legfrissebb klinikai kutatások szerint a legfontosabb az, amit edzés közben teszel! Ez a felfedezés vezetett el az IntraVol kifejlesztéséhez - mely a világ elsőszámú edzés közbeni izomépítő formulája!

Az IntraVol nagy molekulatömegű szénhidrátok, elágazó láncú aminosavak, kulcs elektrolitok, a legfejlettebb kreatin analógok és anabolikus kofaktorok precíz mátrixa, mely fokozott sejthidratációt, kirobbanó edzésteljesítményt, maximális glikogén- és fehérjeszintézist garantál, méghozzá edzéseid közben! Az IntraVol szabadalommal védett OsmoSigTM transzport technológiája az aktív hatóanyagok azonnali felvételét és gyakorlatilag tökéletes hasznosulását garantálja.

Az IntraVol átírja az anabolizmus fogalmát és mindent amit az izomépítésről gondoltál! A IntraVol a legfejlettebb edzés közbeni formula, mely ott és akkor biztosítja a növekedéshez szükséges tápanyagokat ahol és amikor a legnagyobb szükséged van rá, megteremtve azt a tökéletes anabolikus környezetet, amely maximális izomnövekedést garantál! Ez az amiért szükséged van az IntraVol-ra és garantáljuk, hogy megtapasztaltad az IntraVol erejét, soha többe nem akarsz majd nélküle edzeni!

IntreFuel:
nagy molekula tömegű kukorica keményítőből nyert szénhidrátok, az azonnali glikogén reszintézisért, maximális sejt-hidratációért és inzulin-válaszért.
Aminotol:
egy egyedülálló esszenciális aminosav mátrix, mely drámai izomnövekedést és anabolizmust garantál, mindhárom típusú izomrostban.
Phosphocell:
speciális ATP regeneráló komplex a legfejlettebb kreatin-analógokkal. A Phosphocell kirobbanó energiaszintet és drámai erőnövekedést garantál, e kritikus energia készletek azonnali visszatöltésével.
ElectroVol
biztosítja a teljesítményt meghatározó elektrolitok állandó és stabil szintjét.
SyntheGain
egy forradalmi BCAA mátrix, mely maximális anabolizmust garantál, miközben blokkolja a katabolikus folyamatokat.

Javasolt adagolás:

Keverj el 2 adagolókanál IntraVol-t 6-7 dl vízben közvetlenül edzés előtt, majd kortyolgasd el azt az edzéseid alatt, a sorozatok közti pihenőben!
Az IntraVol-t kortyonként, lassan, az edzésed időtartama alatt egyenletesen elosztva fogyaszd el, hogy biztosítsd az anabolikus hatóanyagok tökéletes hasznosulását és folyamatos jelenlétét.
Az IntraVol kiszerelése szerint heti 4 edzéssel egy hónapra elegendő. Ne fogyassz 2 adagolókanálnál többet 24 órán belül. A használat ideje alatt ügyelj a megfelelő szintű folyadékfogyasztásra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-09-01
Ennek jo a hatasa ,es itt gyors az eroszint novekedes mert azt irja,ezt eleg magaba szedni izomtomeg es ero novelesere ha nem akkor mi kell meg hozza?

válasz
2010-09-02
Kellene még hozzá edzés utánra egy tejsavófehérje, és természetesen nem árt ha az étrended is rendben van mellette.

Vevővélemények