Creatine Decanate (300 gr.)

 / 2.5 2 vélemény
MuscleMeds Creatine Decanate 300 gr.
Ár: 4 470 Ft
5 490 Ft
Megtakarítás:1 020 Ft 19%
Egységár: 14,90 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

MuscleMeds: Creatine Decanate

A kreatin a leghatékonyabb, valóban igazolt hatású legális izomépítő! A MuscleMeds CREATINE DECANATE a létező legtisztább, mikronizált kreatin-monohidrátot tartalmazza egy forradalmi, gyógyszerészeti szállítórendszerrel a DecaDrive transzport technológiával megerősítve, ami tökéletes oldódást, maximális felszívódást, kreatin-szaturációt és így minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb kreatin felhasználást garantál!

DecaDrive gyogyszerészeti transzport technológia!

A DecaDrive transzport technológia egy gyógyszerészeti szállítási módszert alkalmaz PEG (polietilen-glikol) és dekanoát (nátrium-kaprát) észtereket képezve! A PEG mind a transzcelluláris, mind a paracelluláris felszívódást javítja, a dekanoát pedig egy klinikai gyakorlatban is széles körben alkalmazott intesztinális felszívódást optimalizáló összetevő, mely a paracelluláris junkciók áteresztőképességének fokozásával maximalizálja az aminosavak véráramba kerülését!

A következő lépés az aktív hatóanyag, azaz a kreatin részecske méretének minimalizálása, melyet egy speciális mikronizációs technológiával értünk el. Az eredmény tökéletes oldódás, maximális transzcelluláris és paracelluláris felszívódás, és így minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb kreatin felhasználás!

  • Gyógyszerészeti tisztaságú mikronizált kreatin-monohidrát!
  • Drámai erőszint- és száraz izomnövekedés!
  • Felgyorsult regeneráció!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál CREATINE DECANATE-t 2-3 dl vízben és fogyaszd azonnal! Napi 1-2 adagot fogyassz!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-05-31
Hello!Ez okoz has puffadást?

válasz
2017-06-03
Szia!

Ez egyénenként változó.

Vevővélemények

Sajnos nekem ez nem jött be
2014-03-12
Sajnos nekem ez nem jött be, egy hét szedése után abba is hagytam! Felfújta úgy a hasamat mintha keresztbe lenyeltem volna egy hordót a többi testrészem meg fogyott! Ronda látvány voltam! Így még soha nem jártam semmitől!