Elasztikus könyökgumi (db)

 / 4.8 6 vélemény
Body-Sculpture Elasztikus könyökgumi db
Ár: 2 200 Ft
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Elasztikus könyökgumi

Elasztikus könyökgumi, mely egy alap támasztást ad a könyöknek. Könnyebb könyöksérülésekre, húzódásra ajánlott. A sportolás alatt stabilabbá teszi a könyököt. Jól szellőző anyagból készült. Sérülés esetén mindenféleképpen forduljon orvoshoz. Nyílt seb esetén ne használja közvetlen a sérült felületen.

Adatok: Anyaga: 30% nylon, 27% spandex, 43% rubber

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-04-10
Üdv,
masszőrként napi 8-10 órát dolgozom, majd utána edzem heti 3-4 alkalommal. Újra tenisz -és golfkönyököm van, amit korábban diprophos injekcióval tudtam kezelni. Szeretnék valami alternatívát találni. Segíthet-e ez a termék? Esetleg valami másik ortézist ajánlasz?
Válaszod előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Magán a problémán már nem fog segíteni, de megelőző jelleggel jó lehet majd. Egy jó manuálterapeuta kellene ide első körben. Golfkönyökre volt, akinek a Warmup! volt maga a megváltás, úgyhogy azt is tudom ajánlani a figyelmedbe. Ha pedig elmúlt a probléma, akkor a könyökgumi is szóba jöhet, csak hogy ne újuljon ki a dolog.

Vevővélemények

Szűnik a hasogató fájdalmam.
2015-04-09
3napja használom, de már most érzem a hatást. Nem használom egész nap-a munkám miatt-de így is hatásos. Kényelmesen, de szorosan tartja a könyököm. Remélem nem fog hamar kinyulni. Hónapok óta szenvedek fájdalmas könyök izületi fájdalomtól. Rengeteg krémet, használtam de mind hiába. Ez egy nagyon jó termék, szerintem a többit is próbálni fogom. Mindenkinek aki ilyen fájdalmakkal küzd, csak ajánlani tudom.
Nem csak biztonságérzetet ad
2015-05-08
A biztonságérzet mellett kellően melegen tartja az ízületet, tricepsz- és válledzéshez nagyon ideális, hogy stabilizálja a könyököt. Még a nagy melegekben sem fülled bele az embernek a karja. Csak ajánlani tudom!
Nagyon Jó
2015-07-09
Sziasztok! Ma érkezett meg a csomag, kibontás után azonnal felpróbáltam, a méret pont jó. (L-est rendeltem, kb 42 cm a karom) Se nem túl szűk, de nem is esik le. Az anyaga nagyon finom, nem zavar, nem kényelmetlen edzés közben. Nagyon jó melegen tartja a könyököm edzés közben. Eddig mindig fájt a könyököm edzés közbe, de ma első alkalommal érezhető volt a különbség. Jó választás szívből ajánlom mindenkinek.
Nagyon jó
2016-04-26
A férjemnek vettem, mivel már állandósult nála a könyök fájdalom. Munkába is hordja és segített neki. Ha rajta van nincs fájdalma. Jó az anyaga, erős strapa bíró, könnyen tisztítható. Nem kényelmetlen, nem zavaró a viselése. Nem izzad alá a karja. Nagy segítséget nyújt.