Shock Therapy (840 gr.)

 / 4.0 5 vélemény
Universal Nutrition Shock Therapy 840 gr.
Ár: 11 990 Ft
Egységár: 14,27 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Shock Therapy

A leghatékonyabb edzés előtti ital, mely energiával lát el és megnöveli az erőszinted.

A nitrogén monoxid (NO) termelést serkentő hatóanyagok, a kreatin és az egyéb stimulánsok melyek fellelhetők a Shock Therapy-ban, eredményesen támogatják a sejtméret növekedést, jobb edzésteljesítményt nyújtasz, „bedurrantja” az izmokat így hatékonyan tudsz komoly izomtömeget építeni.

Felhasználási javaslat:

Táplálék kiegészítőként, keverj el 1 mérőkanál Shock Therapy port 250 ml hideg folyadékban. Fogyassz egy adaggal 30 perccel edzés előtt. Alkalmazhatod a Shock Therapy-t együttesen a Storm-al. Fogyassz 1 adag Storm-ot 15-20 perccel edzés után.


A korábbi disztribútor magyar nyelvű katalógusából:

Edzés előtti energizáló, fókuszáló és izomsejt-volumenizáló formula

Ha egy edzés előtti italra vágysz, amely felkorbácsolja az edzéskedvedet, valamint energizál és erővel lát el, hogy elvégezd a kemény edzésmunkát, akkor a Shock Therapy neked való!

Fejlett kreatin, NO (nitrogén oxid) fokozók, stimulánsok, energizálók és anti-oxidánsok mind azt a célt szolgálják, hogy nagyobb teljesítményt adj le a teremben, és erezettebb legyél a tükörben.

  • Fejlett kreatin: trikreatin malát!
  • Aktív kreatin transzportrendszer!
  • Nitrogén oxid termelők (NO)!
  • Sav-közömbösítő hatóanyagok!
  • Mentális fókuszt elősegítő anyagok!
  • Anti-oxidánsok!
  • Cukormentes!
  • Aszpartám mentes!

Alkalmazás: 1 mérőkanál port adj 3dl vízhez és fogyaszd el edzés előtt 30 perccel!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-09-29
Hali!

A következő kombót szeretném össze rakni. Korábban már mindet próbáltam kivéve a Stromot és eddig beváltak. Edzés előtt 1 adag Shock Therapy, ezdés után 1 adag Strom, edzés után 1 adag Muscle Kick Start, reggel 2, edzés után 2 este 1 adag Gain Fast, napi 3 J-X Complex, reggel 1 Mega Daily One.
Mi erről a véleményetek? Előre is köszönöm a választ!

Üdv, Gergő

válasz
2018-02-05
Szia!

A J-X Complex-ből 4 kapszulát vegyél be, akár egyenletesen elosztva a nap folyamán, akár egyszerre a teljes napi adagot egy étkezés alkalmával. A Shock Therapy rendben van edzés előtt, a Storm viszont megszűnt. Helyette az Attack! 2.0-át ajánlom, majdnem ugyanaz, a különbség mindössze annyi, hogy ez komplexebb, sokkal költséghatékonyabb és többféle kreatint is tartalmaz, mint a Storm. Edzés után a Muscle Kick Start helyett inkább egy tejsavófehérjét, nevezetesen a 100% Whey Protein Professional-t ajánlom. Ennek sokkal jobbak a felszívódási tulajdonságai, és ez a fehérje sokkal gyorsabban látja el a kulcsfontosságú aminosavakkal az izmaidat, mint a Muscle Kick Start.
A Gain Fast-et nem értem, miért estére ütemezted. Ez egy tömegnövelő, méghozzá tonnányi cukorral. Csak edzés fogyaszd, máskor semmiképpen sem! Az edzés utáni időponton kívül nincs szükséged cukorra. Káros, és el fogsz zsírosodni tőle. Inkább fél-egy adagot igyál a Gain Fast-ből edzés után, és ehhez keverj további másfél vagy egy adag 100% Whey Protein Professional-t (attól függően, hogy felezed-e a Gain Fast-et; ezt a tápanyagigényed határozza meg, edzés után a tömegelési időszakban a turmixod átlag 1g/tskg szénhidrátot tartalmazzon, ha nehezebben gyarapszik a súlyod, ez lehet akár 1,5-2g is). Az Attack! 2.0 itt jön képbe, edzés után azonnal mehet egy adag, és rá 10-15 percre menjen a turmix. A fogyasztását ezen kívül még reggel éhgyomorra javaslom egy adaggal a reggeli étkezésed előtt, pihenőnapokon pedig további egy adagot igyál, szintén egy étkezés előtt röviddel (tehát napi 2 adaggal számolj edzés- és pihenőnapokon is az Attack! 2.0-ból). A Mega Daily One Plus-ból jobb lenne 2 kapszulát bevenni, ez az optimális mennyiség olyan aktivitás mellett, mint amilyen a súlyzós edzés is. A vitamint mindig egy szilárd, zsiradékot is tartalmazó étkezéssel vedd be a hatékonyabb felszívódás érdekében, lehetőleg minden nap ugyanabban az időpontban.

Az esti tömegnövelőre visszatérve: helyette 1,5-2 adag 100% Whey Protein Professional menjen inkább. Reggelire is szintén 1,5-2 adaggal számolj a tápanyagigényedtől függően, valamilyen jó minőségű szénhidráttal, lehetőleg zabpehellyel keverve.

További segítség és alapismeretek: A gyors izomnövelés aranyszabályai

Vevővélemények

Nekem nagyon bevált!!
2018-04-04
52 éves vagyok 5-éve edzek. Most próbáltam ki, ez a készítmény tényleg teszi a dolgát, nagyobb erőszintem van, hoszabb kitartás, nagyon finoman segít, még a kedvem is jobb tőle. Eddig is szerettem edzeni, de így fantasztikus. 2-3-óra hosszáig simán működik, segít! Érdemes kipróbálni szerintem.