S.A.W. (400 gr.)

 / 5.0 4 vélemény
Trec Nutrition S.A.W. 400 gr.
Ár: 11 990 Ft
Egységár: 29,98 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

S.A.W.

A S.A.W. termék leírása:

S.A.W. egy szakemberek által összeállított ultra-koncentrált edzés előtti formula. Ez a megnevezés arra utal hogy a termék erős anabolikus hatású és drasztikusan megnöveli a dolgozó izmok térfogatát. A termék biztosítja az izmok számára a további oxigént és impulzust a további növekedéshez. Egyedülálló béta-alanin és az aktív neurostimulátorok komplexe javítja a kitartást a koncentrációt és növeli a szervezet energiaforrásait. Megakadályozza a korai fáradtságot és a szövetek túlzott savasodását. A S.A.W. segíti az erő- és izomtömeg növelését,valamint javítja az állóképességet a nehéz edzések során.

Adagolás:

Ajánlott napi adagja edzésintenzitástól és érzékenységtől függően 5-15g (1-3 mérőkanál), 100-200ml vízben feloldva,30 perccel edzés előtt. Figyelem! A termék erős stimuláló hatású, ne használja lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-05-21
Üdv!
Adagonkénti 5g hihető ?
Nem szedtem még teljesítményfokozót, de ha jól értem akkor ez jobban is megéri ár alapján is mint pl egy hot blood mivel ebből egy adag 5g és akció miatt 25 FT/gr így egy adag 125Ft míg hot bloodból egy adag vagy 230 Ft. Remélem nem túl nagy hülyeség amit kérdezek.
Előre köszönöm válaszát.

válasz
2018-02-05
Szia!

Egy adag 5-15g, azt gondolom mondanom sem kell, hogy egy 5g-os adag nyomába sem ér egy 20g-os Hot Blood 2.0 adagnak, amiben aztán van minden, mint a moziban. A S.A.W-ból szerintem 10g már ideális, ez kb. egy Pow3rd! 2.0 erősségű cucc ebben a dózisban.

Összegezve, egyáltalán nem biztos, hogy jobban megéri, ha azonos hatást szeretnél elérni.

Vevővélemények

Nem lesz tőle zaklatott idióta az ember
2013-08-24
Az első edzés előtti bedurrantó, amit valóban éreztem. Ja és 5 grammtól. Energizál, bizserget (pedig nincs niacin feltüntetve az összetevők között), és tényleg cirkulál a vér az edzett izmokban. Most kipróbálom a 10 grammot. A feleségem is iszogatja, azt mondta, hogy sokkal jobban felrázza, mint egy kávé, de nem dobogtatja, meg nem pörgeti. Nagyon ügyesen alakítja a fókuszt, mert nem lesz tőle zaklatott idióta az ember. Jó termék.