NitroBolon II Limited Edition (1100 gr.)

 
Trec Nutrition NitroBolon II Limited Edition 1100 gr.
Ár: 11 890 Ft
Egységár: 10,81 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

NitroBolon II Limited Edition (1100 g)

A NitroBolon II Limited Edition-ban található összetevők, úgymint a di-arginin malát és az arginin alfa ketoglutarát, elő-vegyületei az emberi testben a nitrogén-monoxid képződésének, ami a sejtek közötti anyagátvitel sebességéért felel. A nitrogén-monoxid (NO) megnövelt termelése a véredényoldalak kitágulását és a simaizomzat ellazulását eredményezi, így sokkal nagyobb növekedést okoz a véredényekben és az izmokban történő véráramlás intenzitásában. Ennek eredményeként a vér oxigén koncentrációja, és tápanyag szállítása fokozódik az izomszövetben. Ez az izmoknak „feszülési” és „felpumpált” érzetet ad, és jelentős erő- és izomtömeg növekedést okoz. Annak érdekében, hogy teljesen kihasználjuk a nitrogén-monoxid hatását, a levédett NitroBolon II Limited Edition formula citrulin maláttal, trikreatin maláttal és inozinnal van gazdagítva, mely az ATP termelését (adenozin- trifoszfát) fokozza, ami az izom-összehúzódások sebességéért és erejéért felel. Az ATP molekula utáni igény jelentősen megnő a NO túltermelés alatt. Ez gyorsabb és sokkal erőteljesebb energia-felszabadulást jelent a különböző gyakorlatok között. A NitroBolon II Limited Edition a kreatin legújabb formuláját is tartalmazza észter formában (kreatin-etilészter HCI). Azért hogy felgyorsítsa a test regenerációját, a NitroBolon II Limited Edition-t glutamin matrix-al gazdagították, mely a következőket tartalmazza: N-acetil-glutamin (NAG) és L-glutamin.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Az ajánlott napi adag 30 g. A terméket 300 ml vízben vagy gyümölcslében kell feloldani.

Edzésnapon: 2-szer egy nap. I. adag (20 g termék): 30 perccel edzés előtt, II. adag (10 g termék) – azonnal edzés után.

Edzés nélküli napon: 2 –szer egy nap.I. adag (10 g termék): 30 perccel az első étkezés előtt, II. adag (10 g termék) – öt órával később, kb. 30 perccel étkezés előtt.

A legjobb eredmény elérése érdekében fogyassz kb. napi 3 liter folyadékot, (lehetőleg vizet). Kerüld a termék más, proteintartalmú termékkel való egyszerre történő bevitelét (minimum 30 perc teljen el a protein adag és a termék bevétele között). A termék hajlamos a csomósodásra – ez egy természetes folyamat-, mely az AAKG elemek higroszkópos tulajdonságára vezethető vissza. Ez egyáltalán nem befolyásolja a termék minőségét.

FIGYELEM! A csomagban egy praktikus mérőkanál található, mellyel pontosan kitudod mérni a termék adagját: (1 csapott kanál NitroBolon II 5 g).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények