NitroBolon II (550 gr.)

 
Trec Nutrition NitroBolon II 550 gr.
Ár: 6 590 Ft
Egységár: 11,98 Ft/gr.
Íz:
trópusi gyümölcs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

NitroBolon II

  • Kreatin készítmény a nitrogén-oxid termelés fokozásához
  • Az izom körméretének és tömegének növelésére
  • Intenzív izomtömeg és izomerő növekedés

A NITROBOLON II egy por formájú kreatin “stack”,erős anabolikus hatással kombinálva a NO aktív prekurzoraival és a kreatin leghatásosabb formájával. Ez az innovatív formula növeli a vér izmokhoz történő szállításának arányát és mennyiségét, minek eredményeképpen az izom ereje, feszessége és tömege gyorsan növekszik. A termék egyedi glutamin mátrix tartalommal és összetevőkkel kiegészítve javítja a felszívódóképességet. A NITROBOLON II gyorsítja a tiszta izomtömeg növekedést és erős hatása segít leküzdeni a stagnálás állapotát.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

A termék egy adagját – 20 g (4 kanál), 300 ml vízben kell feloldani shaker segítségével. Igénytől függően naponta 1-2 adag fogyasztása javasolt. Edzésnapon: az első adag 30 perccel az edzés előtt, a második adag rögtön az edzést követően. Pihenőnapon: az első adag reggel 30 perccel az első étkezés előtt, a második adag 30 perccel a fő étkezés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-11-30
Hello!Azt szeretném kérdezni,hogy erre a termékre van e valami figyelmeztetés?És akkor használhatom,ha most antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt szedek?

válasz
2013-12-02
Szia!

Az antibiotikum és a gyulladáscsökkentő szedésének bizonyára van valami oka, ami feltehetően az edzésnek sem kedvez, de egyébként sem ajánlott ezekkel a gyógyszerekkel kombinálni a NitroBolont-t, mert kölcsönhatásba léphet az említett gyógyszerekkel.

Vevővélemények