Nitro C-13 Pack (30 pak.)

 
Trec Nutrition Nitro C-13 Pack 30 pak.
Ár: 10 990 Ft
Egységár: 366,33 Ft/pak.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nitro(X)Pack C-12

A Nitro(X)Pack C-12 a világon az egyik legjobb technológiával kifejlesztett edzés előtti termék. Különlegesen kidolgozott, szigorúan szinergetikus hatékonysággal bíró komplex összetevőket tartalmaz. Alkalmazása a napi táplálkozási ciklusban hozzájárul az edzés közbeni kapacitás és erőnlét növeléséhez. Az alkalmazást követő néhány perc elteltével az izmok felpumpálódnak, és készenállnak arra, hogy igazán nagyfokú energiával dolgozzanak.

Mi a titka a termék hatékonyságának?

A Nitro(X)Pack C-12 egy erős gázhormon előfutárán alapszik – ez a nitrogénoxid (NO), amelynek feladata tágítani a véredényeket, ami beindítja az oxigénáramlás növekedését és energizálja az izomműködéshez szükséges összetevőket. A termék hatékonyságának másik eleme, a növelt adenozin-trifoszfát (ATP) termelés. Ez az anyag felelős azért, hogy az izmok ereje és gyorsasága összhangban legyenek. A harmadik, hogy eltávolítja a toxinokat az izomsejtekből, amelyek gátolnák az edzés alatti teljesítményünket. Mindezeket a funkciókat egy termékben összegyűjtve lehetőség nyílik a nagyobb intenzitású edzésre bármely sportban.

Figyelem! Hatására egy erőnléti edzés során javulhat az izom vérellátása, amelynek következtében jobban kitágulnak az erek és nagyobb lesz a dolgozó izmok kerülete.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott fogyasztás: Edzésnapon: 1 csomaggal edzés előtt kb. fél órával. Kb. 400 ml vízzel ajánlott bevenni.

Edzés nélküli napon: 1 csomaggal az első étkezést kb. fél órával megelőzően.

A legjobb hatékonyság érdekében a készítmény alkalmazása rendszeresen 6-8 héten keresztül ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-05-31
Jó napot !
Azt szeretném megkérdezni hogy L-carnitine+ Crome mellé használhatopm e a nitroxot?

válasz
2014-06-02
Szia!

Igen, abszolút!

Vevővélemények