Pow3rd! + Mega Arginine (szett)

 / 3.8 4 vélemény
Scitec Nutrition Pow3rd! + Mega Arginine szett
Ár: 6 290 Ft
12 280 Ft
Megtakarítás:5 990 Ft 49%
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Scitec Pow3rd! 2.0

Komplex edzés előtti koncentrátum

A POW3RD! egy kifinomult, egyedülálló edzés előtti formula 10 gondosan összeválogatott hatóanyaggal. Nem tudhatod igazán, hogy mit adhat neked, amíg ki nem próbáltad! Tartalmaz egy „DualCreatine”-keveréket, olyan dózisban alkalmazva, amely tudományosan bizonyítottan növeli a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatoknál, mint amilyen a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió*.

Az AKG (alfa-ketoglutarát) szerves része a Krebs-ciklusnak, amely egy energia-előállításért felelős ciklus az emberi testben. Az l-arginin egy feltételesen esszenciális aminosav és a nitrogén-oxid (NO) előanyaga. Az arginin-fogyasztás általános és bevett szokás atléták és testépítők körében. De biztosak vagyunk, hogy a többi összetevő is tetszésedre lesz!

A komplex POW3RD! formula a következő előnyöket nyújtja*: hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, hozzájárul a normál aminosav-szintézishez, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a normál vérképződéshez, hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez, hozzájárul a normál pszichológiai működéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Aszpartám-mentes!

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás a Scitec Nutrition Pow3rd! 2.0 adagolásához:

1 adag Pow3rd! 2.0 italpor 250 ml vízben feloldva fogyasztandó, 30-60 perccel edzés előtt, továbbá ha energiára, vagy mentális összpontosítására van szükség.

MEGA ARGININE

Magas dózisú arginin kapszulák

Az L-arginin egy feltételesen esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy normál körülmények között az emberi test elő tud állítani annyit, amennyire szüksége van. Elégtelen táplálkozás vagy nehéz fizikai igénybevétel esetén, a bioszintetikus csatorna nem képes elegendő mennyiségű arginint előállítani, így valamennyit táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kell biztosítanunk. Mivel a nitrogén-oxid (NO) egyetlen, és a kreatin egyik fontos előanyagáról van szó, az arginin-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és testépítők körében. A magas dózisú kapszulák használata a legkönnyebb módja a megnövekedett arginin-igény kielégítésének.

Adagolási javaslat

Naponta 1 kapszula fogyasztása javasolt elsősorban edzés előtt.

Allergén információ Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-13
Szia! Rendeltem egy mega daily one plus-t, 100% whey proteint( Nutrend), Amino x-presst, és egy pow3rd+ mega arginine-t. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lenne célszerű használnom ezeket? Köszönöm!!

válasz
2017-06-15
Szia!

Vitamin minden nap egy fő étkezéssel.
Fehérje edzés után.
Pow3rd! + Mega Arginine edzés előtt fél órával.
Ami-NO Xpress edzés kötben.
És este esetleg még mehet Mega Arginine még mehet este is.

Vevővélemények

Alváshoz elmegy
2017-06-17
Régebben sokáig használtam a Pow3rd edzéselötti kiegészítőt. Mindegyik ízt kipróbáltam, az almás egyszerűen fantasztikus volt. A hangsúly sajnos azon van, hogy volt. Nem tudom, esetleg most újítottak-e valamit, de hatásra és ízre sem hozza azt a termék amihez szoktam. A Mega Arginine nekem is új volt. Edzés elött és lefekvésnél szedtem. Edzés közben semmit nem éreztem, azonban az alvás tényleg pihentetőbb tőle. Egy próbát mindenképp megér. Összegezve ez a kombó nem rossz. Ebben az árban meg különösen jó. Aki egy kis pluszra vágyik bátran ajánlom nekik, de egy fárasztó munkanap után egy erősebb kiegészítővel érdemesebb kisérletezni pl. Cellucor C4 :)