Pow3rd! 2.0 (7 gr.)

 / 4.2 98 vélemény
Scitec Nutrition Pow3rd! 2.0 7 gr.
Ár: 200 Ft
210 Ft
Megtakarítás:10 Ft 5%
Egységár: 28,57 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Scitec Pow3rd! 2.0

Komplex edzés előtti koncentrátum

A POW3RD! egy kifinomult, egyedülálló edzés előtti formula 10 gondosan összeválogatott hatóanyaggal. Nem tudhatod igazán, hogy mit adhat neked, amíg ki nem próbáltad! Tartalmaz egy „DualCreatine”-keveréket, olyan dózisban alkalmazva, amely tudományosan bizonyítottan növeli a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatoknál, mint amilyen a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió*.

Az AKG (alfa-ketoglutarát) szerves része a Krebs-ciklusnak, amely egy energia-előállításért felelős ciklus az emberi testben. Az l-arginin egy feltételesen esszenciális aminosav és a nitrogén-oxid (NO) előanyaga. Az arginin-fogyasztás általános és bevett szokás atléták és testépítők körében. De biztosak vagyunk, hogy a többi összetevő is tetszésedre lesz!

A komplex POW3RD! formula a következő előnyöket nyújtja*: hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, hozzájárul a normál aminosav-szintézishez, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a normál vérképződéshez, hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez, hozzájárul a normál pszichológiai működéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Aszpartám-mentes!

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás a Scitec Nutrition Pow3rd! 2.0 adagolásához:

1 adag Pow3rd! 2.0 italpor 250 ml vízben feloldva fogyasztandó, 30-60 perccel edzés előtt, továbbá ha energiára, vagy mentális összpontosítására van szükség.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-10-10
Szia!

Melyik lenne alkalmasabb termék a jobb erezettség és jobb bedurranásért, Pow3r 2.0 vagy a Fire works ?

válasz
2015-10-12
Szia!

Egyértelműen ez.

Vevővélemények

Finom
2015-03-23
Ízre finom, nekem főleg a körtés jött be, oldódása jó, a hatása nem olyan brutál, de egy húzós nap után azért kisegít a bajból, hogy legyen még erő az edzésre is.
Jó!
2015-04-25
Munkámból adódóan néha reggelente kell edzem ehhez vettem elsősorban! Így reggelente is egy jót tudok edzeni! :) Délutáni edzés előtt pedig kiváló! 1 óra kell nekem pontosan mire rendesen érzem a hatást! Jól pörget és mindig meghozza az ember kedvét az edzéshez!!!
Ár érték tökéletes
2015-06-22
Jó pár adagon túl vagyok már, eddigi tapasztalatom hogy brutálisan dobja a teljesítményt. Edzés előtt fél órával lehajtom. Fáradságot, kimerültséget nem is érzek még az edzés végén sem. Fokozott izzadást és szívdobogást váltott ki, de a végén tűt nem lehetne beszúrni a karomba... Mindenképp veszek még, mert atom, Íze nekem nagyon bejön, jól is oldódik.
Áttérés
2015-08-14
Eddig csak az Attackot próbáltam, de a mostani időszakban ezzel tettem egy hosszú és tartalmas terápiát! Az íze teljesen elfogadható, a hot bloodhoz képest kicsit gyengébb, valakinek kimondottan ezt ajánlanám, mert feldobja a hangulatot és egy fárasztó nap után is tudtam vele gyúrni, nem okozott gondot, így az edzésnapjaimat is folymatosan tudod tartani!