Pow3rd! 2.0 (25x7 g)

 / 4.2 50 vélemény
Scitec Nutrition Pow3rd! 2.0 25x7 g
Ár: 4 930 Ft
5 190 Ft
Megtakarítás:260 Ft 5%
Egységár: 197,20 Ft/xg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Scitec Pow3rd! 2.0

Komplex edzés előtti koncentrátum

A POW3RD! egy kifinomult, egyedülálló edzés előtti formula 10 gondosan összeválogatott hatóanyaggal. Nem tudhatod igazán, hogy mit adhat neked, amíg ki nem próbáltad! Tartalmaz egy „DualCreatine”-keveréket, olyan dózisban alkalmazva, amely tudományosan bizonyítottan növeli a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatoknál, mint amilyen a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió*.

Az AKG (alfa-ketoglutarát) szerves része a Krebs-ciklusnak, amely egy energia-előállításért felelős ciklus az emberi testben. Az l-arginin egy feltételesen esszenciális aminosav és a nitrogén-oxid (NO) előanyaga. Az arginin-fogyasztás általános és bevett szokás atléták és testépítők körében. De biztosak vagyunk, hogy a többi összetevő is tetszésedre lesz!

A komplex POW3RD! formula a következő előnyöket nyújtja*: hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, hozzájárul a normál aminosav-szintézishez, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a normál vérképződéshez, hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez, hozzájárul a normál pszichológiai működéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Aszpartám-mentes!

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás a Scitec Nutrition Pow3rd! 2.0 adagolásához:

1 adag Pow3rd! 2.0 italpor 250 ml vízben feloldva fogyasztandó, 30-60 perccel edzés előtt, továbbá ha energiára, vagy mentális összpontosítására van szükség.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-07-28
1 hete fejeztem be revex 16-t, kell várnom ha igen mennyit hogy nekitudjak állni szedni edzések előtt?

válasz
2016-07-28
Szia!

Mindkettő stimuláns, ha kibírod a várakozást, akkor nem ártana 1-2 hét szünet. De ezt senki nem tartja be :P

Vevővélemények

azt hittem szétrepedek
2013-10-14
Termék mintát kaptam belőle. Hát skacok ilyet még nem ittam! Almás ízű volt (nagyon tömény az íze sztem hígítani érdemes ). Ellenben a hatása az bőven bőven 5****.
Durranást ilyet még nem tapasztaltam, azt hittem szétrepedek. A súlyok is emelkedtek és fejben is maximálisan csak az edzés volt (mind ezt péntek este 6-kor)


Aki teheti vegye és fogyassza!!!
Nem létezik fáradtság!
2015-11-11
Többféle edzés előttit kipróbáltam már, de egyik sem volt ennyire meggyőző. volt, amitől ki akart ugrani a szívem még 6 óra múlva is, és volt, amivel csak takarékon ment az edzés. Aztán jött a Pow3rd, és azóta nem érdekelnek az újfajta pörgetők, mert ez bevált. Heti 2-3 alkalommal használom, mikor éjszakai meló után megyek reggel edzeni (éhgyomorra). Sajnos bármennyire próbálok "sietni", közel 2 órásak az edzéseim, de a végére is marad mindig lelkesedés, nincs megállás. Már akkor kiráz a hideg, amikor megiszom! :D Az íze olyan szörnyű, hogy megszerettem. :) Az almás a kedvencem. Bármilyen fáradt vagyok, tudom, hogy nem lesz gond, menni fog az edzés. Segít a koncentrációban is, és nincs szívdobogás, szívroham, mint némely terméknél.