Hot Blood 3.0 (20 gr.)

 / 4.1 248 vélemény
Scitec Nutrition Hot Blood 3.0 20 gr.
Ár: 285 Ft
300 Ft
Megtakarítás:15 Ft 5%
Egységár: 14,25 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HOT BLOOD 3.0

Komplex edzés előtti stimuláns

 • 5 KREATIN
 • L-KARNITINEK
 • AMINOSAVAK
 • VITAMINOK
 • MAGNÉZIUM
 • CITRULIN MALÁT ÉS AAKG
 • KOFFEIN ÉS BÉTA-ALANIN
 • BIOPERINE-NEL®

Amikor edzel, vagy fizikai tevékenységben veszel részt, és elérsz egy bizonyos intenzitást, a tested és a véred „felhevül”, és így hatékonyabban tudsz dolgozni. A HOT BLOOD komplex, gondosan megtervezett edzés előtti formulánk támogatja testedet a fizikai igénybevétel, illetve kifejezetten nagy intenzitású edzés folyamán! Az ötkomponensű, 4500 mg-os multi-kreatin mátrixunk tartalmazza – többek közt- a valaha legtöbbet kutatott kreatin-típust! Az ilyen dózisban alkalmazott kreatin tudományosan bizonyított módon növeli a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó, magas intenzitású erőkifejtéseknél, mint például a súlyzós edzés, vagy az intervallum kardió!*

Fouad Abiad, Team Scitec

Fouad Abiad
IFBB profi, Toronto Pro 2. hely
Team Scitec

Válogatott hatóanyagaink közül több is hozzájárul az alábbi előnyös fiziológiai hatások egyikéhez, vagy akár többhöz is*:

 • Normál izomműködés
 • Az idegrendszer normál működése: neurotranszmisszió és izom-összehúzódások, ide értve a szívet is
 • A fáradtság és a kimerültség mérséklése
 • Normál energiatermelő anyagcsere
 • Normál aminosav/protein szintézis
 • Normál pszichológiai működés
 • Elektrolit-egyensúly

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (20 g) Hot Blood 3.0 port 400 ml hideg vízzel. Az ital enyhén szénsavas, ezért a kupakot felrázáskor 5 másodpercenként nyissa ki a balesetek elkerülése érdekében. Használata 30-45 perccel edzés előtt javasolt, lehetőleg éhgyomorra. Egyéni érzékenységtől függően az ajánlott adag mennyisége csökkenthető.

Termékleírás összecsukása »



Kérdések

Kérdés
2019-08-26
Sajnos 1:12-nél elvesztettem a fonalat :D Sissy a csaj jobbra? :D

válasz
2019-08-27
::DD

Vevővélemények

Eredményes
2015-03-01
Régen is jó volt a 2.0 -ás verzió ez is hozza amit igér. Edzés előtt fél órával ideális meginni akkorra pont kifejti hatását! Jó érzés ahogy bepörget engem néha ki is ráz a hideg olyannyira pörget :D határozottan kitolja az edzést.
Hatásos
2015-03-19
Rendeltem mindhárom ízből. A guarana iható, de nincs élvezeti értéke a narancsos legalább finom is. Az első alkalommal nem jött az a hatás amit vártam, jó volt az edzés de semmi extra, kicsit olyan volt mintha csak Attackot ittam volna. Na de a másodnál már a terembe menet nem tudtam nyugodtan ülni annyira járt a lábam és szét akartam szedni a termet. :) Még az edzés végére is annyira erőm maradt, hogy le tudtam volna nyomni még egy fél edzést. Pörgetett is, de mentális sokkal többet ért, mint eddig bármi más. Nagyon durván éber voltam az egész edzés alatt és pihenni sem akartam a sorozatok között. Elég állat, mindenképpen érdemes kipróbálni 1 adaggal.
brutál
2015-03-23
Brutális cucc! Úgy teljesítek tőle az edzésen, hogy még magam is meglepődöm a teljesítményemen. A narancsos elég savanykás, nekem valamiért a blue guarana jött be, dehát ízlések és pofonok. Oldódására se lehet panasz. Az egyik legjobb edzés előtti termék, amit csak kipróbáltam.
Ez hozza amit ígér!
2015-04-02
Az íze pocsék (blue guarana). De ha lement az utolsó csepp is, kiver víz. 10 perccel a bevétel után elkezdtem izzadni, és plusz 5-10 kilókkal simán ment az edzés. Viszont nem éreztem hogy kitolná a fáradtságot, de az edzés sokkal jobban "ment", és a gyakorlatokat is jobban éreztem. Be is durrantam rendesen. Ha nincs kedved, vagy fáradt vagy edzeni, ez tuti lerugdos az edzőtermig! :)
Odavág
2015-07-06
Nem vagyok az edzés előtti stimulánsok híve, de 1-2 tasakkal mindig van tartalékban ha fáradtabb napom van és kell egy kis plusz. A magas koffeintartalomnak köszönhetően megadja a kellő löketet. Pörget ahogy azt kell neki. Többféle ízben kipróbáltam, kifogástalan.
Okosan
2016-03-10
29év Férfi: Ritkán használok plusz stimulánsokat ugyanis nagy kávés vagyok. Tehát van koffeintoleranciám. A sok kávé engem pörget, jó értelemben, mert kizárólag a pozítiv hatásai jönnek ki! De a Hot Blood 3.0 nem csak egyszerűen pörget, ez más, kényszer uralkodik el rajtam, hogy tegyek valamit. Emeljek súlyt, ez a kényszerem tőle! Lényegében pörget + ad mentális rákészültséget az edzéshez! Ez abszolut nem placebo hatás! Ez egy jó edzés előtti cucc!