Amino Charge (1 tasak)

 / 3.6 13 vélemény
Scitec Nutrition Amino Charge 1 tasak
Ár: 690 Ft
Egységár: 690,00 Ft/tasak
Íz:
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

AMINO CHARGE

Az arany középút

Veled is gyakran előfordul, hogy nem érzed magadban az erőt edzés előtt? Folyton elkalandozik a figyelmed az edzésen? Te is utálod, hogy az edzés második felére már elfogy az összes energiád, és mivel még csak be sem durrantak az izmaid, úgy érzed, az egész edzés teljesen felesleges? Akkor az Amino Charge-ot személyesen Neked találták ki. A kemény fizikai aktivitás során az esszenciális és nem-esszenciális aminosavak szintje nagyon hamar elkezd csökkenni a szervezetben, és mivel ezek a fehérje építőkövei, ez azt jelenti, hogy izombontó folyamatok indulnak meg a szervezetben. A közhiedelemmel ellentétben ilyenkor nem szőlőcukorhoz kell nyúlni, hanem egy edzés előtti táplálékkiegészítőhöz.

15,7 g aminosav egy adagban!

Az Amino Charge-ban két fő „részleg” dolgozik. Az „Amino Charge Matrix” a megfelelő mennyiségű aminosavak beviteléről gondoskodik, az „Energizáló Mátrix” pedig segíti a koncentrációt és energiával látja ez a szervezetet. A mennyiségeket nézve az Amino Charge egy adagjában tekintélyt parancsoló esszenciális és nem esszenciális aminosav van, a benne található koffein anhidrus viszont nagyon baráti. A kombó együtt pont azt a hatást fejti ki, amit elvársz tőle: nem pörget agyon, mégis megadja azt az extra löketet, ami ahhoz hiányzott, hogy keményen le tudd tolni az edzésedet.

Szedési útmutató

Keverj össze 1 adag (19 g – 1 2/3 adagolókanál) Amino Charge port 500 ml vízzel és edzés alatt, vagy edzés előtt fél órával fogyaszd. Az Amino Charge-ot kétféleképp szedheted. Ha inkább egy kis koncentráció és energialöket hiányzik az edzésed elejéről, akkor edzés előtt fél órával igyál meg belőle egy adagot, ha viszont a fáradtságot szeretnéd késleltetni, akkor inkább edzés közben kortyolgasd.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Hozta a várt hatást
2018-03-06
Kipróbálásra vettem egy tasakkal amiben ugye 2x19g van. Barack izűt kaptam, elsőre eléggé édesnek tűnt viszont pár korty után már nem is arra figyel az ember. Legalábbis én nem. A hatását én az edzés közepe körül kezdtem érezni, mégpedig úgy hogy simán mennek a sorozatok. 4 sorozatot szoktam csinálni, a negyediknél utolsó 5-6 emelésnél nem mindig sikerül, de éreztem hogy dolgozik az amino ugyanis gond és fáradás nélkül végigmentem az összes gyakorlatomon. Levezetésképpen gyalogolni/kocogni szoktam gépen, még itt is éreztem a hatást mivel lazán megvolt 5 km, ami nem jellemző rám. Biztosan fogok még vásárolni ebből a termékből!