Hyper Boost (390 gr.)

 / 4.8 5 vélemény
Protein Buzz Hyper Boost 390 gr.
Ár: 5 890 Ft
Egységár: 15,10 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Hyper Boost

Többkomponensű edzés előtti bedurrantó formula magas koffeintartalommal!

Összetétel 1 adagban:

  • 3200 mg Béta-alanin
  • 3200 mg AAKG
  • 2000 mg Citrullin-malát(1:1)
  • 2800 mg Mikronizált kreatin monohidrát
  • 480 mg L-tirozin
  • 300 mg koffein

Gyakran nincs kedved edzeni? Szeretnéd azt érezni, hogy az izmaid szétfeszítik a ruhádat az edzésen? Esetleg még nagyobb erőre vágysz? Mindhárom kérdésre igen a válaszod? Akkor jó helyen jársz, mert a Hyper Boost-al nem két, hanem egyszerre három legyet üthetsz egy csapásra, hiszen mindhárom probléma legyűrésében segít.

Az elejétől a végéig!

A terembe nem azért jársz, hogy új barátokat szerezz, hanem azért, hogy keményen dolgozz, méghozzá maximális erőbedobással és koncentrációval. Ez a kiegészítő segít abban, hogy teljes mértékben teljesítsd ezt a nemes célt. A benne lévő koffein és arginin-alfa-ketogluterát (AAKG) megadja a kezdő löketet, amire az edzésed elején van a legnagyobb szükség, a kreatin monohidrát erőt ad a sorozatok között az izmaidnak, a béta-alanin a gondoskodik a bedurranásról, a citrullin-malát pedig segít abban, hogy az edzéstervedet végig tudd csinálni.

Adagolás:

Egy adag (2 púpozott adagolókanál = 13 gramm) edzés előtt 30 perccel.

Figyelmeztetés:

Magas vérnyomásban szenvedőknek a termék használata tilos!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-08-03
Hello! Található benne cukor?

válasz
2018-08-03
Szia

Cukormentes, csak édesítőszer van benne.

Vevővélemények

Állat!
2018-10-08
Újabb termék a Buzztól amibe nem csalódtam, általában 2/3 adagot szoktam inni belőle 2-3g Carnitinnel megtoldva nálam nagyon üt 20 perc maximum mire azt érzem , hogy mennem kell edzeni. Van bedurranás van izzadás van motiváltság. Előtte is próbáltam 1-2 edzés előttit ez messze a legjobb mind közül és ez marad amit legközelebb is fogok rendelni. Röviden : amit kell azt bőven hozza még a kisebb adag is és az íze rendben van ,ha ez bárkinek is számít én ajánlani tudom csak