Platinum PRE (300 gr.)

 
Optimum Nutrition Platinum PRE 300 gr.
Ár: 10 990 Ft
Egységár: 36,63 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ON Platinum PRE

Az Optimum Nutrition Platinum Pre edzés előtti készítmény extrém bedurranást, extrém teljesítménynövekedést és hihetetlenül kitolódó fáradási küszöböt biztosít!

Az edzés előtt készítmények lényege, hogy a testileg és mentálisan felkészítsenek a lehető legnagyobb teljesítmény leadására. Ehhez stimulálják a központi idegrendszert, fokozzák az izmok vérbőségét, megemelik a pulzust, hogy a szív is maximálisan tudjon dolgozni. A komolyabbak olyan hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyek képesek kitolni a fáradási küszöböt, így ezek a top kategóriás készítmények hosszabb, erőteljesebb hatást biztosítanak. Segítségükkel az izomzatot jobban meg tudod dolgoztatni, így képes lehetsz még intenzívebb növekedésre serkenteni az izomrostokat!

Az Optimum ON Platinum Pre nem dobálózik csodamátrixokkal, kizárólag bevált, sokat bizonyított hatóanyagokat használ, viszont azokból van benne bőven! A nagyfiúknak szánt két adagolókanálnyi mennyiségben összesen:

  • 400mg koffein (!) tolja fel maximumig a vérnyomásodat!
  • 4.000mg citrullin peptid gondoskodik a brutális bedurranásról!
  • 3.200mg beta-alanin tapossa el a fáradságot jelentő savas bomlástermékeket!

A fenti hatalmas dózisok mellett még megerősítették 250mg extra CapsiMax chilli paprika kivonattal, mely nagymértékben gyorsítja az anyagcserét, javítja a vérkeringést, és enyhe fájdalomcsillapító – ezek mind igencsak jól jönnek egy kemény edzésen!

Tartalmaz még továbbá C-vitamint és nagy mennyiségű, több természetes forrásból származó bioflavonoidot, melyek erőteljes antioxidánsként sejtszinten védik a szervezetet a kemény terhelés közben termelődő káros oxidatív bomlástermékektől, és egyben gyorsítják az edzés utáni regenerációt.

Az Optimum ON Platinum Pre az edzés előtti készítmények nagyágyúja: maximális bedurranás, maximális teljesítmény!

Javasolt használat:

Ajánlott napi adag: 1/2 tasak (10g).

Keverjünk el 1 adag (10g) terméket 500 ml hideg vízzel (a víz mennyiségét ízlés szerint változtassa), és fogyassza edzés előtt 20-40 perccel. Keverés után azonal fogyaszthandó.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények