Gold Standard Pre-Workout (330 gr.)

 / 4.8 6 vélemény
Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout 330 gr.
Ár: 9 900 Ft
Egységár: 30,00 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ON Gold Standard Pre Workout

Az Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout edzés előtti formula egyértelműen a maximális energiaszintet és az izmok szélsőséges kitartását célozza meg. „Bedurrantó” összetevőinek köszönhetően nem csupán az izmok profitálnak az extra vérbőségből, hanem az agy is képes totális fókusszal a célon maradni.

Az Optimum ON Gold Standard Pre-Workout megújult összetétele nem játék. Kipróbált és ütős hatóanyagokat kombinál ténylegesen nagy dózisban. A cél nem csupán az izmok maximális rövidtávú teljesítménye, hanem a mentális fáradtság teljes lekapcsolása, amellyel gondolkodás nélkül beleveted magad a következő sorozatba, vagy akár még egy menetbe. Egyben célkeresztbe állították a maximális izomfejlődést is, amit az ON Gold Standard Pre-Workout többféleképpen ér el:

 • a teljesítmény növelésével segít maximálisan megterhelni az izomrostokat, amelyek az így jelentkező mechanikai túlterhelésre elkezdenek megvastagodni.
 • az állóképesség fokozásával még hosszabban fenn tudod tartani az edzés megemelt intenzitását, ezért az izomsejtek még több tápanyagot akarnak magukba fogadni, tehát ettől is fokozódik az izmok növekedése.
 • a hozzáadott AstraGin kivonat sejtszinten fokozza a tápanyagok hasznosulását.
 • a nagy adag kreatin sejtvolumenizáló (azaz megnöveli az izomsejtek térfogatát) hatásával nem csupán gyors erő-, és izomnövekedés az eredmény, de a nagyobb sejtek több
 • tápanyagot tudnak befogadni, tehát jobban is képesek fejlődni.
 • az extra vérbőség maximális mértékig biztosítja az izmokban keletkező káros bomlástermékek kitakarítását (tehát gyorsabban „elhordja” az izomlázat és korlátozott fejlődést okozó tejsavat), illetve elárasztja az izmokat értékes tápanyagokkal.

Az Optimum ON Gold Standard Pre-Workout kipróbált és ütős hatóanyagokat biztosít komoly dózisban, mivel a nagyágyúknak szánt dupla adagban a legjobb cuccokból is hatalmas adagot ad!

 • 350mg koffein: a központi idegrendszert alaposan felcsavarva mentálisan és fizikálisan is a maximumra leszel képes!
 • a hozzáadott tirozin aminosav szinte lekapcsolja a mentális fáradtságodat és még az edzés ellógásának gondolata is elröppen!
 • 6.000mg kreatin, melyet a legtisztább CreaPure alapanyagból kapsz: maximális erejű izomösszehúzódás+gyors sejtszintű izomnövekedés!
 • 3.000mg citrullin-malát: maximális vérbőség, brutális bedurranás!
 • 3.000mg Beta-Alanin: közömbösíti a fáradtságot okozó savas bomlástermékeket, illetve még tovább képes fokozni a kreatin hatásfokát! Mindezt a minőségi CarnoSyn alapokból!
 • extra karnitin aminosav, ami még a zsírodat is bevonja az energiatermelésbe, úgyhogy amikor már kifogynál a gyorsan hozzáférhető tartalékokból, segít mozgósítani a rejtett tartalékokat! Egyben gyorsítja az izomzat regenerációját is!

Továbbá még több vitamint és citrus bioflavonoidot tartalmaz, így egyrészt minden rendelkezésre fog állni a maximális teljesítményhez, másrészt sejtszintű védelmet kapsz az antioxidáns hatás miatt. Ez rendkívül fontos, hiszen amikor csúcsra járatod a szervezetedet, ott rengeteg káros oxidatív bomlástermék keletkezik, amit ezek segítenek semlegesíteni. Valamint az egyébként megterhelt érfalakat is segítenek megvédeni a károsodástól.

Az Optimum ON Gold Standard nem játék, hanem egy komoly eszköz, ami a legkeményebb csatákban is a fegyvertársad lesz!

Javasolt használat:

Keverj el 1 adagolókanálnyi (11g) terméket 350ml hideg vízben. Addig keverjd, amíg a por teljesen feloldódik. Fogyaszd edzés előtt 20-30 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-05-03
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni ajánlott ez a termék fogyasztása edzés előtt a benne lévő keratin miatt ha fogyni szeretnék? Illetve fogyasztható Shredex mellé ? Válaszotokat köszönöm élőrre is.

válasz
2016-05-04
Szia. Persze, a kreatinnak semmi köze a fogyáshoz. Shredex mellett is tudod használni, csak ne egyszerre szedd be őket.

Vevővélemények

Egyszerűen Pre-Workout!
2015-12-30
Ezt a terméket használom jelenleg egy ideje, és azt kell mondjam, az egyik legjobb, amit valaha próbáltam. Konkrétan két dolog miatt mondom ezt. Az egyik, amit észrevettem, hogy - amellett, hogy meghozza a kedvemet az edzéshez - javít a hangulatomon, még ha kissé levert vagyok is. Fura, de mintha kimondottan jó kedvem lenne tőle, mire elindulok a terembe, és ez tetszik. Ezt eddig más edzés előtti cuccnál nem tapasztaltam. A másik, hogy komoly plusz erőt ad; nagyobb súlyokkal tudok dolgozni, valamint kitartóbbnak is érzem magam, egyszóval segít keményebben edzeni. És nekem ezzel ki is elégítette az elvárásaimat, de akinek a mentális fókuszhoz, esetleg a bedurranáshoz kell egy kis plusz, az is nyugodtan tegyen vele egy próbát. Ja, én egy adagolókanállal teszek kb. 3 deci vízbe, kicsit megkeverem és már fel is oldódott, semmi sem marad a pohár alján.