Explosin (9 gr.)

 / 4.3 54 vélemény
Nutrend Explosin 9 gr.
Ár: 250 Ft
Egységár: 27,78 Ft/gr.
Íz:
áfonya
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nutrend Explosin - Pre-Workout Booster

Ultra hatékony edzés előtti „bedurrantó”, melynek 7 különösen hatékony összetevője szinergikusan fokozza egymás hatását.

Ultra hatékony edzés előtti „bedurrantó”, melynek 7 különösen hatékony összetevője szinergikusan fokozza egymás hatását. Hármas mátrixa képes maximális szintre emelni az izomzat vérbőségét, a szellemi koncentrációs képességet és a tápanyagok kivételesen hatékony hasznosulását! Az eredmény: rendkívüli kitartás és izomteljesítmény, kiemelkedő izomfejlődés és regeneráció!

Javasolt: edzés előtti vérbőség- és teljesítményfokozásra.

  • Maximális vérbőség, brutális „bedurranás”!
  • Tökéletes koncentráció!
  • Fokozott élénkítő hatás!
  • Tartalmazza az összes szükséges vitamint!

Összetétel:

  • CONCENTRATION MATRIX (Koffein, tirozin)
  • BLOODLUST MATRIX (Arginin, vinitrox l-citrullin malát)
  • FANATIC PACE BLEND (Szinefrin, taurin)

Ajánlott adagolás:

  • 85 kg testsúlyig 6 g,
  • 85 kg felett 9 g
  • fél órával edzés előtt 160/240ml vízben elkeverve.

Használat (hígítási arány):

6 g (1 púpozott teáskanál) a 130-160 ml vizben elkeverve
9 g (1,5 teáskanál) a 190-240 ml vízben elkeverve.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-11
Üdv.Olyan terméket keresek,aminek nincs koffein tartalma (ugyanis az engem erőteljesen álmosít) mégis elég erős pörgető.

válasz
2018-02-05
Szia! Ami-NO Xpress t próbáld meg.

Vevővélemények

A legjobb
2015-03-03
Már rengeteg edzés előtti bedurrantót kipróbáltam, de még megközelíteni sem tudta egyik sem. 8 óra munka után hullafáradtan keményebbet edzettem vele, mint a Hot Blood-al kipihenten. Scitec-es BCAA-Xpressel tökéletes kombót alkot. Ezután csak ezt fogom használni, ha fáradtan megyek edzeni.
meglepően jó
2015-03-07
Sokféle edzés előttit próbáltam már, igazából csak próbaképpen rendeltem pár tasakkal belőle, de meglepően jó a hatása. Kellőképpen felpörget, kitolja a fáradtságérzetet. Ízre is kellemes, 250ml-be kevertem, edzés előtt 1 órával ittam meg, kb fél óra elteltével érezhető volt a pörgető hatása. Csak ajánlani tudom, várom a nagy kiszerelést :D
erős kategória
2015-04-07
Miután a nitrox therapyt megszoktam (5 adagtól sem ugrottam ki a gatyából), a hot blood sem egy ütős cucc, és próbáltam jó rálátást szerezni az értékesebb hatóanyagokról, ezt mindenképpen kipróbáltam. Kérem szépen teljesen korrekt. mondanom sem kell szét edzettem az agyamat. a fáradtságküszöb a látóhatárban nem volt. citrullin-malát, tyrosin, taurin minden más fokozóhoz képest nagy mennyiségben van benne. egy kis plussz arginin és kreatin elfér hozzá, de az írt összetevőkben simán veri a befutottabb termékeket. ennél csak a big bang lehet ütősebb, nekem ez után biztos az következik. de minden a fejben dől el, úgyhogy lehet hogy 3 ilyentől sem megy ha nem vagy hangulatba, ha meg nyertél a lottón asszem egy kávét sem kell meginni és szétszeded a házat.. summa: erősen ajánlom!!!!
meglepően jó
2015-06-22
Gondoltam kipróbálom milyen is lehet hát rendeltem egy adagot. Kellően felpörgetett bőven kitartott az edzés végéig, bár este aludni nem nagyon tudtam, de ez legyen a legkevesebb gond. Remélem nagyobb kiszerelésben is elérhető lesz majd mert elég frankó termék és szívesen rendelnék belőle!:)
Legjobb
2015-06-22
Kipróbáltam már elég sok edzés előtti terméket, de ez volt eddig a legjobb. Később kezdtem el fáradni a használata közben, persze a bedurranást is fokozta. Az íze lehetne jobb is egy kicsit, de ittam már rosszabbat is. Összességében szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni!
Kitartás mentálisan és fizikálisan is
2016-02-17
Alapvetően nem dobott meg nagyon, nem lettem tőle erőgép, se villám, bár ez azért is lehet, mert elég sok koffeint fogyasztok egyébként is, tehát annak hatására már nem vagyok túl érzékeny. Viszont a kitartásomat, főleg az éberségemet jelentősen meghosszabbította, szinte egyáltalán nem fáradtam le se agyilag, se testileg. Edzés végén is teljesen tiszta volt a tudatom, nem éreztem, hogy összemosódnának a technikák (aikido), vagy nehezemre esne a koordináció, ami máskor a fáradtság miatt gyakori. Fizikálisan is úgy voltam vele, hogy még simán tudnám folytatni 30-60 percig anélkül, hogy különösebben belefáradnék. Nekem bejött, amire nekem kell, arra tökéletes. :)