Compress Caliber Pump (1,1 kg)

 / 4.7 10 vélemény
Nutrend Compress Caliber Pump 1,1 kg
Ár: 9 990 Ft
Egységár: 9 081,82 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nutrend Compress Caliber Pump

Pumpáld fel az izmaidat energiával! Edzés előtti energizáló és teljesítménynövelő termék!

A legerősebb edzés előtti NO-fokozó, forradalmian új összetevőkkel. Teljesítménynövelés felsőfokon. 6 egyedi, szinergikusan ható összetevő az energetizáló, kemény és maximálisan hatékony edzésért.

A CALIBER PUMP 2012 teljesen új terméke, mely megelőzte a korát! Kiváló minőségű összetétele és magas szintű aktív anyag tartalmának köszönhetően rendkivül hatásos a profi és a hobbi sportolók számára.

Tartalmaz 6 anabolikus összetevőt, mely egymás hatását szinergikusan növelik.

Kőkeményen edzeni korlátok nélkül!

A Caliber Pump fokozza a nitrogén oxid termelődést, mely hihetetlen mértékben emeli az izomzat véráramlását, amitől anabolikus környezet jön létre, fokozódik az izom növekedés, tágulnak az erek, nő az erőnlét, és gyorsabb lesz a regeneráció.

Az értágulás elősegíti az izomzat vérellátását, ezáltal a tápanyagok eljutását az izom sejtekhez, ami gyorsabb izom növekedéshez, és folyamatos anabolizmushoz vezet.

Ne hagyj ki több edzést! Készülj fel rá fizikailag és mentálisan is! Érezni fogod, hogy a korlátok ledőlnek és az edzéseid új dimenzióba lépnek!

Vigyázz, mert könnyű hozzászokni! Rabul ejt, és ha egyszer kipróbálod, edzőtársaddá válik, és többé nem akarsz majd nélküle edzeni!

Úgy tervezték, hogy maximálisan hatékony legyen az edzés, támogassa az izomtömeg növekedést és megtartását.

Kirobbanó erő és teljesítménynövelés

  • izomaltulóz, maltodextrin és glükóz szinergikus szénhidrátok kombinációja anabolikus és antikatabolikus hatás
  • hármas kreatin formula: Monohidrát, Kre-Alkalyn, Creatine Ethyl Ester
  • NO termelés fokozók
  • Fokozott oxigén ellátás
  • Jobb, és hatékonyabb tápanyag hasznosulás
  • Gyorsabb regeneráció
  • Edzés előtti hihetetlen energiabomba

NAGY anabolikus hatás

Szinergikus kombinációja háromféle szénhidrátnak - izomaltulózt (Palatinose™), maltodextrin és glükóz. Szivattyú hatás az izmok megfelelő energia ellátásáért.

Tripla kreatin Formula

Ez az összetevő biztosítja, hogy az edzés igazán intenzív és robbanásszerű legyen. Egyedülálló kombinációja 3 fontos kreatinnak - a legtisztább monohidrát a CreaPure®, fejlettebb Kre-Alkalyn® és a "legerősebb" kreatin-etil-észter (CEE).

Intenzív értágítás

Az L-arginin és L-citrullin malát kombinációja biztosítja a fokozott nitrogén-monoxid (NO) termelést. A NO tágítja az ereket, nő a vérellátás az izmokban a jobb tápanyag szállítás, hasznosulás érdekében.

Antikatabolikus rendszer

A BCAA aminosav és a Caliber Pump nagyon erős együttes adagja (6000 mg adagonként), valamint tökéletes arány ( 2:1:1) biztosítja az intenzív edzést. A BCAA L-Glutamin-nal együtt szabályozzák a szervezet anabolikus hatásait, védik és regenerálják az izomtömeget.

Maximális stimulálás

Kirobbanó és sosem tapasztalt fizikai és mentális energia! Nem csak a testet kell edzeni, hanem az elmét is. A Caliber Pump tartalmaz három erős stimulánst - koffeint, zöld tea kivonat és egyedülálló Rhodiola rosea kivonatot a maximális motiváció, a mentális koncentráció és a fizikai teljesítmény növelése érdekében.

pH stabilizátor

Csökkenti az izmok savasodását, és hatékonyan eltávolítja a tejsavat a izmokból.

Add meg a megfelelő löketet izmaidnak, és próbáld ki edzés előtt! Nem fogod megbánni!

Ajánlott adagolás:

1 adag = 55 g. 45 perccel edzés előtt. Felhasználás: 1 mérőkanál 33 g. A hígítási arány - 55g/350ml vízben.

Figyelem: mivel magas koncentrációjú hatóanyagokat tartalmaz, fel nem oldódott részecskék láthatóak keverés után. Ez természetes jellemzője a terméknek, ez nem tekinthető hibának.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-25
Üdv.

az lenne a kérdésem, ajánlanátok e ezt nekem? mert a Hot Blood 2.0 tól nem lettem jól, megnyomott nagyon, és rosszullét volt kicsit (kóvájgós érzés). Viszont az NO Exploide és a Nitrox Therapy jó volt, de hozzájuk szoktam és valami újba gondolkozok a változatosság végett. Ez jó lehet?

válasz
2014-09-25
Szia!

Igen, de nem pörögnél tőle annyira, mint az említett termékektől, ezek ugyanis több stimulánst tartalmaznak, mint a Caliber Pump. Itt inkább a jobb erőszint, több energia hangsúlyos.

Vevővélemények

Ez tényleg kitolja a fáradtságot
2016-08-09
Ha edzés előtti pörgetőt keres az ember, akkor ne ezt válassza. Nem üt nagyot, nem kezd el ömleni rólad a víz, nem szűkül be a látásod, stb.... Ellenben ha olyan edzés előttit keresel, ami egy picit felébreszt, feltölt, és kitart egy hosszabb, keményebb edzésen is, akkor tökéletes választás. Én tasakost próbáltam pár alkalommal (edzésen és versenyen is). Azt kell mondjam, hogy jobb választás volt. Versenyen több meccsem is van egymás után (küzdősport, 4-5-ször kell tatamira lépni, sokszor hosszú idő eltelik), ezelőtt használtam war machine-t, de 1-2 meccs után elmúlt, és halál volt. Ezt nem olyan szinten, de végig éreztem. Van hogy 2 edzésem van egymás után (BJJ majd erőemelés). Gurulás után nem mindig vagyok a topon, de ha még előtte beküldök egy adagot akkor érezhetően jobban bírom... ellentétben más, koffeines pörgetővel, amivel általában azt érem el, hogy a bjj-n végig szakad rólam a víz, majd erőemelésre az erő elmegy, és már csak fejben pörgök. Oldódása, íze nem rossz, iható, mindenféle kellemetlenség nélkül. Ára kicsit húzós, DE abszolút megéri.