The Curse (250 gr.)

 / 5.0 2 vélemény
Cobra Labs The Curse 250 gr.
Ár: 9 210 Ft
Egységár: 36,84 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

The Curse!

A The Curse egy edzéselőtti bedurrantó, energizáló formula, ami fokozza a koncentrációs képességet.

Miután megittál belőle egy adaggal, 30 perccel később az lesz minden vágyad, hogy lejuss a terembe, és széttépd a súlyokat.

MAXIMÁLIS KONCENTRÁCIÓ

A The Curse 155mg koffeint tartalmaz adagonként, vagyis nagyjából két presszókávé koffeinadagját. Naponta 300 mg koffeint szabad bevinni a szervezetbe. A koffein segít abban, hogy rá tudj hangolódni az edzésre, rendkívül jó teljesítményfokozó.

HOSSZANTARTÓ TELJESÍTMÉNY

A kreatin monohidrát növeli a fizikai teljesítményt az olyan edzéseknél, ahol rövidtávú, nagy erőkifejtést igénylő, gyors mozdulatokat kell végezni. A jótékony hatás napi minimum 3 g kreatin bevitelével érhető el egy átlagember számára.

Szedési útmutató:

Rázd össze a dobozt használat előtt. Tegyél a shakeredbe 150-250 ml vizet, 1-3 adagolókanál The Curse!-t, idd meg a turmixot 20-30 perccel edzés előtt. Három adagolókanál legyen a maximum, amit 24 órán belül elfogyasztasz.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2019-03-01
Ez a kedvenc edzés előttim minden létező szempont alapján (íz, oldódás, hatás(dizájn)). Nagyon sokáig csak külföldi webshopokról tudtam rendelni, nem tudom mióta lett elérhető itt is, de nagyon örülök neki.