C4 (195 gr.)

 / 4.0 1 vélemény
Cellucor C4 195 gr.
Ár: 8 490 Ft
Egységár: 43,54 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

C4

Ki ne szeretné a gyilkos bedurranást az edzésen? Azt, amikor a pólód, vagy trikód csak úgy feszül rajtad, amikor nem ismersz rá a tükörképedre, vagy amikor olyan helyen bukkannak elő az erek rajtad, amiről nem is sejtetted korábban? Amikor olyan energiád van, hogy a termet szétkapnád legszívesebben, és amikor semmi sem tud kibillenteni ebből a lendületből? egy jó edzés előtti energizáló-bedurrantó sokat tehet azért, hogy ezt megtapasztald.

"Nekem már egy adag után érződik a hatása. Természetesen van akinek ennél több kell, de nem csak az számít hogy mi van benne, hanem hogy az fel is szívódik-e rendesen. Lehet hogy más termék több összetevőt tartalmaz ezért az árért, de az biztosan nem ilyen jó minőségű és már ebben is minden benne van ami kell. Azonnal oldódik, nem habzik, 15-20 perccel edzés előtt bevéve már hat. Kirobbanóan energizál, sokáig tart. Mindegyik íz nagyon finom. A legjobb." Edzés előtt egy kis béta-alanin, egy kis citrullin-malát, egy kis arginin, egy kis koffein, és még pár finomság csodákat tehet veled. Főleg, ha ezek megfelelő arányban vannak az adott termékben, együtt, egymást erősítve!

A C4 szedése

Keverj el egy adagolókanál (kb 5 gramm) C4-et 3-4 dl vízben, és idd meg edzés előtt fél órával. Nem kell stopperrel mérni az időt, és egyénfüggő is lehet, mikor "üt be" a cucc!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-10-10
Hello !! 19 eves vagyok 68 kilo
jelengleg Volumass 35 proffot es gold standard wheyt es multipro plust szedek.
Az lenne a kerdesem hogy ezt ajanlanad mint edzes elotti vagy a BSN tol az NO-XPLODET vagy MusclePharmtol az Assaultot?
Elore is koszi

válasz
2018-02-05
Szia!

Az általad felsoroltak közül nekem az Assault a legszimpatikusabb az összetétele alapján.

Vevővélemények

Jó, de többet vártam
2015-03-08
Legalább 1.5-2 adagolókanál kell a megfelelő hatás eléréséhez. Az erőnövekedést hozza, fáradtságot kitolja. Mentális fókusz is ok. Viszont a bedurranást csak akkor éreztem, amikor pluszban bevettem mellé 2-3 kapszula AAKG-t. Egy ilyen árú terméknél ezt alapból is elvártam volna.