N.O.-Xplode 3.0 (1050 gr.)

 / 4.8 6 vélemény
BSN N.O.-Xplode 3.0 1050 gr.
Ár: 12 990 Ft
14 490 Ft
Megtakarítás:1 500 Ft 10%
Egységár: 12,37 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BSN - N.O.-XPLODE NEW FORMULA - PRE-TRAINING IGNITER

N.O.-Xplode 3.0

Új, koncentrált formula a kirobbanó edzésteljesítményhez!

Több mint 10 évvel ezelőtt, 2004-ben a BSN átírta a sporttáplálkozás addigi szabályait, amikor bemutatta az első teljes értékű edzés előtti kiegészítőt, az N.O.-XPLODE-ot. Most egy új, sokkal koncentráltabb formulával és fejlettebb összetevőkkel az N.O-XPLODE újraszületett, azzal a céllal, hogy minden eddigi határaidon segítsen túllendülnöd.

A felhasználói tapasztalatok összegzése alapján megtervezett új formula minden eddiginél jobban segít, hogy kirobbanó energiát, megnövelt állóképességet és maximális teljesítményt érj el edzéseid során.

Egy lépéssel magasabbra tettük a mércét az ízek területén is, az új N.O.-XPLODE valóban nagyszerű ízt és kiváló oldódást kínál.

Adagolás:

1 mérőkanál (18,5g) N.O.-XPLODE italport oldj fel 2-3 dl vízben és fogyaszd edzés előtt 20-30 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-05-03
Sziasztok hogyan ajanlanatok a következő termékek szedését? Heti 4-5x járok edzeni. Ezeket pedig pár napja vásároltam meg :) meg a kérdésem hogy ajánlatok-e meg hozza vlmit vagy így jó ez a szett ? Bing Bang 3.0 Tribulus testo N.O xplode N1 Pre-workout booster Scitec nutrition protein Builder Pack Calcium magnézium Köszön a választ előre is!! :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Ennyi pörgetőt be ne szedj együtt.
Edzés előtt 30 perccel : Big Bang 3.0 VAGY N.O.-Xplode 3.0 VAGY N1 Pre-Workout Booster
De egyszerre semmiképpen se szedd őket.
Edzés után fehérje, és valamikor a nap folyamán egy teljes étkezéssel Builder Pak . Cal-Magot nem szednék már hozzá pluszba.

Melyik tápkieget válaszd? - ingyenes anyag!

Vevővélemények

Nem olyan intenzív, mint a forró vér konkurense, de ez is tetszik benne. Fejben is összeszedettebb vagyok.
2016-02-09
Kis történetben írnám le véleményem. Délután tekertem 44 km-t, de utána kevés szénhidrátot vittem be, nem éreztem jól magam. Valamelyest pótoltam, lábnapot szerettem volna, mivel nem éreztem képesnek magam rá, gondoltam csinálok egy karedzést. Megittam a N.O.-Explode-t, zöldalma ízű, finom, jól oldódik. Mire leértem a terembe csak rápróbáltam a lábedzésre, s egy nagyon komolyat lábaztam. Na ezt tudja az Explode 3.0, engem nagyon meggyőzött. Nem olyan intenzív a hatása, de sokkal jobban tudok koncentrálni edzés közben a segítségével. Bátran merem ajánlani.
Kitolja a határokat
2017-11-20
Mivel én általában nem csak erőnövelő, hanem erő-állóképességi edzéseken veszek részt, ezért is próbáltam ki ezt az edzés előttit. Azt kell mondjam, nekem teljesen bevált. Olyan idő alatt teljesítettem a kiszabott feladatot, mint még soha. Természetesen a végére meghaltam, de a feladat közben később kezdtem elfáradni, kevesebbet levegőre kellett megállnom közben. Azt kell mondjam nekem nagyon bejött.