Endorush (495 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
BSN Endorush 495 gr.
Ár: 10 900 Ft
Egységár: 22,02 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Endorush

A BSN edzés előtti energizáló formulája!

Az Endorush egy olyan edzés előtti energizáló, mely nem csak a hobbista sportolóknak, de még az élsportolóknak is ajánlott, ha az edzésen az extra teljesítmény elérése a cél.

Az Endorush-ban csak bizonyítottan működő, szabadalmaztatott eljárással készült összetevők vannak, amelyek extra energiát, jobb teljesítményt és jobb bedurranást biztosítanak az edzésekhez.

Adagolás

Keverj össze egy adagolókanál Endorush port kb. 150-180 ml vízben, és idd meg 15-30 perccel edzés előtt. Hogy elkerüld a kiszáradást, figyelj oda az edzés közbeni megfelelő folyadékbevitelre.

Figyelmeztetések

Mindent összetevőt nézve egy adagban összesen 300 mg koffein található.

Gyógyszer szedése mellett kérdezd meg az orvosod, hogy szedheted-e a terméket. 18 éves kor alatt, terhesség esetén, szoptatáskor, koffein-, béta-alanin-, vagy niacin érzékenység esetén a terméket NEM ajánlott fogyasztani. A termék szedése mellett kerülni kell a kávéfogyasztást.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Jó lesz :)
2018-07-15
Franciába vettem (20 euró/495gramm), supernova - t szoktam venni 2 dobozzal, de nem volt csak egy db, ezért megvettem ezt. Talán nem pörget olyan hirtelen mint supernova, viszont valahogy tovább tart az összhatás. Mindenesetre biztos ami biztos összeöntöttem a supernovaval. Elégedett vagyok. :))