Syngex (2,25 kg)

 / 3.4 16 vélemény
VPX Supplements Syngex 2,25 kg
Ár: 23 295 Ft
Egységár: 10 353,33 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

VPX Syngex

A Teljasen Új SYNGEX® Protein és SRO™ - SpiroFuse Reverse Osmosis™

A VPX® büszkén mutatja be Neked az ÚJ Savófehérje Izolátumát, a SpiroFuse Reverse Osmosis™-t (SRO™)! Nagyjából tíz évvel ezelőtt a VPX volt az első gyártó, amely a savófehérje izolátum kiegészítőknél a keresztáramlásos mikrofiltráció technikáját használta. Mindezt nagy érdeklődés kísérte az akkori tápszeriparban, mivel korábban csak savófehérje koncentrátumok (WPC) és alacsony színvonalú ioncserélt savófehérje izolátumok (WPI) voltak beszerezhetőek. Gondolhatod, micsoda fejlődés ment végbe az elmúlt tíz évben a savófehérje-technológia területén. Ennek a látványos tudományos fejlődésnek az eredményeként a VPX szuper high-tech membránrendszert használ, amely 99% feletti tisztaságú izolált proteineket eredményez, és emellett ultragazdag az aktív alacsony molekulasúlyú mikrofrakciókban (LMWF). A VPX ezen kívül még egy savófehérje koncentrátumot is használ, amit arra terveztek, hogy intakt csepp formában tartsa a fehérje zsíros frakcióját, így megőrizve a természetesen is előforduló IGF-1 és IGF-2 integritását. Mindezekből létrehoztuk a SYNGEX®-et, azaz a világ legjobb savófehérje izolátumának és koncentrátumának a szinergisztikus keverékét. A SYNGEX® szakértők által kifejlesztett ízesítése szintén teljesen új. Ezeket az új aktív proteineket és ízesítési technológiákat kizárólag a SYNGEX®-ben és más VPX protein termékekben találod meg. A VPX a Te sikered érdekében megalkotja az izomtudományok, a testépítés és a teljesítménynövelés jövőjét!

  • Új SRO™ (SpiroFuse Reverse Osmosis™) Savófehérje Izolátum!
  • Savófehérje Izolátum a Reverse Osmosis SpiroFuse Filtration™-tól!
  • Zsírcseppbe zárt Intakt IGF-gazdag Savófehérje Koncentrátum!
  • Bio-Aktív Protein Mikrofrakciók!
  • Lenyűgötő Ízvilág a VPX Ízesítés Szakértői Által Létrehozva!

Felhasználási javaslat:

Naponta 1-3 alkalommal, 1 adagolókanál port oldjon fel 2-3 dl vízben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-11-02
Tiszteletem!
Tömegnövelésen vagyok , és ezt a terméket szedem + BioTech USA Creatine monohydrat-t és elfogyasztottam 2kg CarboX-t . Az lenne a kérdésem hogy tömegeléshez jó ez a fehérje , vagy esetleg tudna mást ajánlani ami nagyjából árban is megegyezik?

válasz
2018-02-05
Szia!

Tömegnöveléshez, diétához egyaránt megfelelő ez a fehérje, és azt kell mondjam, ár-érték arányban elég jó is. Alternatíva viszont bőven adott, hasonló jellegű tejsavó koncentrátum-izolátum keverék még pl. a 100% Whey Protein Professional; főként ezt emelném ki ebből a kategóriából. Ha egy fehérje élvezeti értéke is fontos számodra, ezzel érdemes tenni egy próbát, sokféle ízben kapható, és mindegyik nagyon el lett találva. Egy kevés extra aminosavval és emésztőenzimmel is meg van erősítve a termék, ennyivel mindenképpen jobbnak mondható, mint a Syngex.

Vevővélemények

zsákbamacska
2014-04-12
Úgy érzem adós maradtam egy értékeléssel.


Régebben értékeltem a terméket, akkor csak pozitív véleménnyel voltam róla (vaníliás).


Ezután rögtön rendeltem is 2 dobozzal. 1 sütikrém és 1 vanília ízűt. A sütikrémessel kezdtem. Ekkor jött a fekete leves. Első adag után a wc-n landoltam. A vaníliásat meg sem mertem kezdeni, gyorsan túladtam rajta.


Talán ezért is vannak eltérő vélemények a termékről, mert úgy látszik ennyire változó a minősége.


Én személy szerint többet nem bízom a gyártóban.