Perfect Whey Protein (2,5 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Trec Nutrition Perfect Whey Protein 2,5 kg
Ár: 21 990 Ft
Egységár: 8 796,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Perfect Whey Protein (2500 g)

A Perfect Whey Protein az étrendkiegészítők azon speciálisan megtervezett családjába tartozik, amelyeket különösen sportolóknak, vagy olyan embereknek fejlesztettek ki, akik intenzív fizikai tevékenységet végeznek. A tejsavófehérje felszívódásának mértéke sokkal magasabb, összehasonlítva más típusú proteinekkel, ezáltal a protein összetétel nagyobb mértékű lesz a testben. Ez anabolikus állapotba helyezi a szervezetet, mely azt jelenti, hogy az izmok sokkal könnyebben épülnek. A tejsavóprotein nyújtja a legoptimálisabb amino-savas egyensúlyt, mivel a glutamin és BCCA magas-szintű koncentrációja jellemzi, így ezen anyagok megléte szükséges az ideális izom építéséhez. Érdemes megjegyezni, hogy a tejsavó-fehérje néhány különböző formában van jelen, úgymint: koncentrált, izolált és hidrolizált állapotban. Minden egyes formát különböző technológiai folyamatban gyártanak, mely azt eredményezi, hogy az aminosavak különböző lépésekben szívódnak fel. A leggyorsabban felszívódó formula egy enzimálisan-kivont protein, hidrolizált formában, melyből az aminosav közvetlenül az elfogyasztás után szívódik fel a véráramba. A tejsavófehérje izolátum a következő, amelyből az aminosav a fogyasztás utáni 30 percen belül szívódik fel, és végül az aminosav a tejsavófehérje koncentrátumból annak elfogyasztása után 60 perccel szívódik fel. A Perfect Whey Protein a fent említett proteinformák optimálisan megválasztott arányát tartalmazza.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A proteint 3 különböző adagban kell bevenni. Ideális az alábbi időpontokban: azonnal ébredés után, edzés után és közvetlenül lefekvés előtt. Minden adagnak ajánlott legalább 30 g-nak lennie.A kiegészítő könnyen feloldható vízben és tejben is (kb. 200 ml-ben).

Edzés napon: Vedd be az első adagot közvetlenül ébredés után, a másodikat közvetlenül akár edzés után (30–60 g szénhidráttal, pl. dextrózzal) vagy akár 1,5 órával az edzés után, és a harmadikat közvetlenül lefekvés előtt.

Edzés nélküli napon: Vegyél be 1 adagot rögtön ébredés után, a másodikat étkezések között és a harmadikat közvetlenül lefekvés előtt.

MEGJEGYZÉS: A dobozban egy praktikus mérőkanál található, mely segít pontosan kimérni a neked szükséges adagokat. A vonal a kanálon 10 cc = 4 g–ot mutat a Perfect Whey Protein-ből. Egy adag egy teljes kanál + 25 cc egy másikból.A terméket a testtömeghez mérten kell bevenni, az alábbiak szerint, lehetőleg 30 perccel étkezés előtt, és közvetlenül edzés után. A tablettákat 200-300 ml vízzel ajánlott bevenni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-01-27
Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a termék minőségileg, hogy áll a 100% Whey Protein Professionalhoz képest? Köszönöm.

válasz
2014-01-27
Szia!

Közel azonos minőségű mindkettő, hiszen mindkét termék megbízható márka kiváló minőségű terméke. Mint fehérje, a Perfect Whey Protein "erősebbnek" tekinthető, hiszen ez tejsavófehérje hidrolizátumot is tartalmaz.

Vevővélemények

Nekem nagyon bejött
2013-02-06
Én akciósan jutottam hozzá, hát úgy nagyon megérte mert prémium minőségű fehérje. Pont kapóra jött, mert ki akartam próbálni egy Trec-es fehérjét. Nekem nagyon bejött. Nagyon jó minőségű tejsavót tartalmaz (koncentrátum, izolátum, hidrolizátum!) és a fehérjetartalma is magas. Kell ennél több? A jelenlegi árát kicsit sokallom, de hát a minőséget meg kell fizetni. Akit esetleg érdekel a vaníliakrémeset próbáltam ki, nekem nagyon ízlett, tényleg jó krémes, kellemes íze van, nem túl édes, azt úgyse szeretem mert több cukorról vagy édesítőszerről árulkodik.