Superior Whey Core (0,908 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Superior 14 Superior Whey Core 0,908 kg
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 7 698,24 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Superior 14 - Superior Whey Core

Állítsd át az izomzatod gyors növekedésre! A Superior Whey Core-al ezt megteheted!

Sok testépítőnek az álma, hogy teste végre úgy reagáljon az edzésekre, ahogy azt várta!

A Superior Whey Core minden adagja biztosítja:

  • Az izomnövekedéshez szükséges aminosavakban gazdag fehérje ellátást
  • Az edzéshez szükséges egyenletes erőszintet
  • Gyors felszívódást, hogy az izmok a kritikus „anabolikus ablakban” azonnal megkapják a növekedéshez szükséges tápanyagot

A Superior Whey Core szárazizom építő kombinációja magas biológiai értékű, aminosavakban gazdag, megnövelt felszívódás hatékonyságú tejsavó fehérje. Összetételét tekintve az egyik legideálisabb izomépítő fehérje. Könnyen emészthető, gyorsan felszívódik, és aminosav tartalma az izomépítés elősegítése mellett fedezi az energiaszükségleted is. A készítmény minden adagja 24 gramm, izomépítő tejsavó fehérje mátrixot tartalmaz, amely ideális egyensúlyban magában foglalja a tejsavó fehérjék változatos formáit. A hozzáadott glutamin peptid formában felgyorsítja az izomregenerációt és kémiailag stabil molekulaként a lehető legjobb felszívódó-képességet eredményezi. Edzés után fogyasztva segíti a kimerült glikogén- és aminosav-raktárak újratöltését, és ezáltal gyorsítja a regenerálódást.

Csoki imádók figyelem: A Superior Whey Core shake lágy, krémes csokiízt biztosít. Ha érzékeny vagy az ízekre, előfordulhat hogy rögtön kísértésbe ejt. Nyugodtan készíts még egy turmixot. Minden adagját bűntudat nélkül fogyaszthatod!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-12-16
Szia,az lenne a kérdésem hogy mi a véleményed erről a termékről?

válasz
2013-12-17
Szia. Semmi gond vele. A tesztelőink véleménye vegyes volt az ízről, nekem nem volt ezzel sem problémám. Állagra picit sűrűbb mint egy Whey Pro Professional, ízre talán nem annyira átütő, de amúgy nincs hiba vele (persze ez ízlés dolga is).

Vevővélemények

Egy új minőség
2014-06-23
Nagyon jó új tejsavó. Amúgy szinte ugyan az mint, a sciteces 100% whey protein. Meg az íze is nagyon finom.