Anabolic Whey (4 kg)

 / 4.3 43 vélemény
Scitec Nutrition Anabolic Whey 4 kg
Ár: 24 405 Ft
25 690 Ft
Megtakarítás:1 285 Ft 5%
Egységár: 6 101,25 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Anabolic Whey

Magas minőségű fehérje-keverék

Tejfehérjék extra aminokkal

Az „ANABOLIC WHEY” ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátumok (amelyek tartalmaznak laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunoglobulin fehérjefrakciókat), tejsavófehérje-izolátumok és teljes tejfehérjék megtervezett keveréke. Hozzáadtunk továbbá glutamint és taurint, az emberi testben két nagy arányban fellelhető aminosavat.

A tejfehérjék – főleg a tejsavófehérje – kétségkívül a legnépszerűbb testépítő-fehérjék. Emellett, a legmagasabb minőségű fehérjeforrások közé tartoznak. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni. A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén- mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

Az „anabolikus” egy fiziológiai szakkifejezés az olyan anyagcsere-folyamatokra, amelyek során a test valamit felépít. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva az Anabolic Whey hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a normál csontok fenntartásához is.*

A tejből származó fehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az ANABOLIC WHEY kálciumot is tartalmat, ami hozzájárul a normál energia-termelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz, illetve a csontok normál állapotának fenntartásához.is.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) Anabolic Whey port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal. A termék fogyasztható az étkezés fehérjetartalmának növelésére, vagy önmagában is.
 

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-11-10
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mi a különbség a 100% wpp és e termék között?
Illetve ez a termék jó edzés utánra?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez egy kevert fehérje, tejalapú szintén, és lassabb felszívódású, míg a 100% Whey Protein Professional egy tejsavófehérje koncentrátum-izolátum keverék, melynek gyorsabb a felszívódása, és edzés után ideálisabb választás ennél.

Vevővélemények

ez a tökéletes fehérjekészítmény
2009-01-12
Nagyon szeret(t)em ezt a fehérjét, de két vödör elfogyasztása után azt gondoltam, a 100% Whey Protein Professional is megér egy próbát, hisz annyian dícsérik. Az első turmix után rájöttem, hiba volt váltanom, a 100% WP nyomába sem érhet az Anabolic Wheynek. Nem ízre mondom ezt, mert az számomra másodlagos. A 100% WP állaga alapjában véve nem jósol túl sok jót (iszonyú híg), de lehet, hogy ez csak pszichológia, és a minőséggel nincs összefüggésben. Mindenesetre nem iszom olyan jóleső érzéssel a WP-t, mint anno ezt. Úgyhogy ha elfogy a vödör, azonnal visszatérek az Anabolic Whey-re, érzésem szerint számomra ez a tökéletes fehérjekészítmény.