Anabolic Whey (2,3 kg)

 / 4.6 38 vélemény
Scitec Nutrition Anabolic Whey 2,3 kg
Ár: 15 095 Ft
15 890 Ft
Megtakarítás:795 Ft 5%
Egységár: 6 563,04 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Anabolic Whey

Magas minőségű fehérje-keverék

Tejfehérjék extra aminokkal

Az „ANABOLIC WHEY” ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátumok (amelyek tartalmaznak laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunoglobulin fehérjefrakciókat), tejsavófehérje-izolátumok és teljes tejfehérjék megtervezett keveréke. Hozzáadtunk továbbá glutamint és taurint, az emberi testben két nagy arányban fellelhető aminosavat.

A tejfehérjék – főleg a tejsavófehérje – kétségkívül a legnépszerűbb testépítő-fehérjék. Emellett, a legmagasabb minőségű fehérjeforrások közé tartoznak. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni. A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén- mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

Az „anabolikus” egy fiziológiai szakkifejezés az olyan anyagcsere-folyamatokra, amelyek során a test valamit felépít. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva az Anabolic Whey hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a normál csontok fenntartásához is.*

A tejből származó fehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az ANABOLIC WHEY kálciumot is tartalmat, ami hozzájárul a normál energia-termelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz, illetve a csontok normál állapotának fenntartásához.is.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) Anabolic Whey port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal. A termék fogyasztható az étkezés fehérjetartalmának növelésére, vagy önmagában is.
 

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-06
Az a problémám lenne, hogy nem tudom eldönteni melyik terméket válasszam. Van ugyebár ez a termék Anabolic Whey, vagy esetleg egy 100% whey protein, és harmadiknak ami tetszett az az Iso Whey Zero protein. Edzés után gyorsfelszivódásu fehérjére van szükség erre tökéletes az Iso Whey Zero, estére lassu felszivodásu fehérjének turot viszek majd be, viszont napközben illetve reggel ez nem annyira válik be. Mi a meglátásod? Válaszod előre is köszönöm! :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha egy fehérjével szeretnéd megoldani, akkor a 100% Whey Protein Professional lesz a befutó, egyébiránt az elgondolásod nem rossz.

Vevővélemények

Tömegeléshez tökéletes tejsavófehérje tápkieg.
2017-02-10
Mivel ez a termék tartalmaz kreatin monohidrátot, L-glutamint és taurint, voltaképpen egy komplex terméket kapunk. Ezen felül ugye tajsavófehérje koncentrátum és tejsavófehérje izolátum képzi a tápkieg lelkét. Révén, hogy mind a kettőnek megvannak a maga előnyei, így úgy gondolom, hogy ez csakis a fogyasztó hasznára válhat. Az állaga kellemes, krémes jellegű, az íze szintén vállalhatóan finom, nem túl édes, személy szerint nekem jobban ízlik mint a rivális gyártó hasonló ízű termékei (pl. iso whey zero, beef protein). Az árát tekintve azt kell mondjam, hogy a minőséget meg kell fizetni. Biztos találni ebben az árkategóriában jobb terméket, de aki ezt választja az nem fog csalódni! Én nem bántam meg, hogy beszereztem, tömegeléshez tökéletes számomra. 10/10