Anabolic Whey (0,9 kg)

 / 4.4 16 vélemény
Scitec Nutrition Anabolic Whey 0,9 kg
Ár: 7 590 Ft
Egységár: 8 433,33 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Anabolic Whey

Magas minőségű fehérje-keverék

Tejfehérjék extra aminokkal

Az „ANABOLIC WHEY” ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátumok (amelyek tartalmaznak laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunoglobulin fehérjefrakciókat), tejsavófehérje-izolátumok és teljes tejfehérjék megtervezett keveréke. Hozzáadtunk továbbá glutamint és taurint, az emberi testben két nagy arányban fellelhető aminosavat.

A tejfehérjék – főleg a tejsavófehérje – kétségkívül a legnépszerűbb testépítő-fehérjék. Emellett, a legmagasabb minőségű fehérjeforrások közé tartoznak. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni. A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén- mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

Az „anabolikus” egy fiziológiai szakkifejezés az olyan anyagcsere-folyamatokra, amelyek során a test valamit felépít. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva az Anabolic Whey hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a normál csontok fenntartásához is.*

A tejből származó fehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az ANABOLIC WHEY kálciumot is tartalmat, ami hozzájárul a normál energia-termelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz, illetve a csontok normál állapotának fenntartásához.is.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) Anabolic Whey port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal. A termék fogyasztható az étkezés fehérjetartalmának növelésére, vagy önmagában is.
 

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-04
Üdv!
Arra lennék kíváncsi hogy ez a fehérje egy kreatinnal tesztoszteronszint fokozóval és vitaminnal jó választás lenne? Válaszod előre is köszönöm

válasz
2016-10-06
Szia!

Teljesen jó.

Vevővélemények

A hatása nagyon pozitiv volt!
2011-12-20
Sziasztok!


3 dobozzal sikerült elfogyasztanom ebből a termékből.


Izre nekem nem volt a kedvencem mert nagyon sűrű az állaga igy kicsit pudingos, viszont! egyáltalán nem émelyitő (csokis, vanilia).


A mogyorós csokis nekem nem jött be annyira mert kicsit kesernyés beütésű és teljesen külömbozik a 100% whey prof mogy-csokisától! De még ez is iható.


A hatása nagyon pozitiv volt!


Volumass 35 mellé raktam 1 adagot edzés utánra (egybe). Nem puffasztott nem termelődött gáz viszont legalább 1 óráig nem voltam éhes ami egész jó. Tiszta izomtömeget szedtem fel a napi 5-6 kajálással és ezen termékek használatával. 2,5 hónap alatt 3 kg jött fel persze ez egyénenként változó! Jó termék, vegyétek, pont jó árban van és az izek se rosszak, plusz ha jól kajáltok fejlődni is fogtok! Nem vizesít nem zsirosít! Hajrá!