Iso Whey (0,9 kg)

 
Pro Nutrition Iso Whey 0,9 kg
Ár: 8 200 Ft
Egységár: 9 111,11 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION ISO WHEY

Azért lett kifejlesztve, hogy a felhasználó olyan fehérjét kapjon, mely a leggyorsabb és a legmagasabb aminósav beáramlást pumpálja az izmokban. A gyorsabb és jobb aminósav felszívódás és felhasználás egyértelműen komolyabb eredmények elérését teszi lehetővé a sportolók körében.

  • Kitűnő kombinációja az ultraszűrt tejsavó protein koncentrátumnak és a CFM tejsavó izolátumnak
  • Aktív protein-peptid transzport
  • Maximális izomtömeg növekedés
  • Alacsony laktóz, szénhidrát tartalom
  • Instalizált, azonnali oldódás tejjel vagy vizzel

Az edzés különféle mechanizmusok által növeli a száraz izomtömeget. Egyik ilyen mechanizmus az izomrostok mikroszakadása. A táplálék elfogyasztása után megnő az inzulinszint, a szervezet pedig több fehérjét raktároz el az izomsejtekben, hogy növelje térfogatukat és ezáltal erejüket (természetesen az erő nemcsak a nagyságtól függ). Szervezetünk így akarja elérni, hogy következő alkalommal ne lépjenek fel mikroszakadások. A súlyokkal való edzés egy katabolikus aktivitás (lebomlanak a szövetek), tehát magától értetődően minél gyorsabban anabolikus állapotba kell kerülnünk. Itt avatkozik be az Iso Whey termék, mely egy speciális, gyors felszívódású, és magas biológiai értékű tejsavó fehérje kombináció.

A tejsavó izolátum fogyasztása nagyobb szálkás izomtömeget és intenzívebb égést eredményez, mint bármely más fehérje. A tejsavó izolátum bárki számára alkalmas, pozitív hatásai tagadhatatlanok a teljesítményszinttől függetlenül. A tejsavó fehérje koncentrátum zsír és koleszterin szintje alacsony, azonban bioaktív elemekben gazdag. Kitűnő az izomtömeg építésére.

Felhasználási javaslat:

Keverj a Pro Nutrition termékből 1 adagolókanállal (20g) 300 ml vízzel vagy tejjel. Naponta 1-3 adag elfogyasztása javasolt.

Ötlet: Fogyassz edzés után, reggel vagy bármikor a nap folyamán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények