100% Whey Protein Gold Standard (2,273 kg)

 / 4.7 47 vélemény
Optimum Nutrition 100% Whey Protein Gold Standard 2,273 kg
Ár: 17 990 Ft
20 890 Ft
Megtakarítás:2 900 Ft 14%
Egységár: 7 914,65 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem
Ajándék termék
Ha rendelsz 1 db. 100% Whey Protein Gold Standard 2,273 kg terméket, akkor most 1 db. Micronized Creatine Powder (317 gr.) terméket kapsz mellé ajándékba.


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Whey Protein - Gold Standard

Az izmok építőanyaga

Nincs az az építkezés, ami haladna építőanyag hiányában. Tégla nélkül nem tudsz falazni. Az izmoknak is van építőanyaguk. Ez pedig a fehérje. Fehérje nélkül nincs izomépítés. Amennyiben nem veszel magadhoz elegendő mennyiségű és minőségű fehérjét, az izmaid nem fognak fejlődni.

"Már 4. dobozzal vásároltam belőle, mindegyik kiváló ízre és oldódásra is. Könnyen emészthető, prémium minőségű fehérje. "

A szükséges fehérje mennyiség nagyobbik részét persze szilárd táplálékokból kell magadhoz venned. Azonban vannak időpontok, amikor előnyösebb, ha egy kiválóan felszívódó fehérjeturmixszal jutalmazod a testedet. Edzés után, és reggel ébredés után mindenképpen ez a legjobb megoldás. Ilyenkor - de különösen edzés után - testünk szivacsként szippantja magába a tápanyagokat. Létfontosságú, hogy ilyenkor minőségi táplálékot biztosíts szervezeted számára. A 100% Whey Protein Gold Standard egy kiváló biológiai hasznosulással rendelkező, gyorsan és könnyen felszívódó fehérje, és a lehető legideálisabb edzés után.

A fehérjék szedése

A fehérjék szedésének ideális időpontjai fontossági sorrendben:

 • Edzés után
 • Reggel ébredés után
 • Lefekvés előtt
 • A nap folyamán bármikor

A fehérje mennyisége függ a napi étrendedtől, a testsúlyodtól és az aktivitásodtól. Edzés után mindenképpen fogyassz egy adagot, és reggelente ébredés után ugyancsak egy adagot - ez a Builder javaslata!

A gyártó hivatalos leírása

100% instant tejsavó protein (süteményhez és krémhez is)

Az elégedett fogyasztók milliói nem tévedhetnek!

Az Optimum Nutrition (ON) 100%-os tejsavó proteinkészítménye már megjelenésekor szigorította a tejsavó-proteintermékek elbírálásához használatos kritériumrendszert. Most pedig, évekkel később, még magasabbra tettük a mércét!

Elődeihez hasonlóan ez a kanna ON 100%-os tejsavó proteinje optimális koncentrációban tartalmaz:

 • Mikrofilterezett tejsavó-komponeneseket
 • Ioncserélt tejsavó-komponenseket
 • Ultrafilterezett tejsavó fehérje koncentrátumot
 • HYDROWHEY hidrolizált tejsavó peptideket
 • Mindössze 3 g széndhidrátot
 • Laktázt és más enzimeket

Az ON 100% tejsavó protein minden egyes adagja megad minden olyan tápanyagot, amire szüksége van (tiszta, természetes fehérjét), de semmi nem kívánt anyagot (zsír, telített zsír, koleszterol, laktóz és más szénhidrátok).

 • Minden egyes adag több proteint tartalmaz: a korábbi termék proteintartalmának 105%-át!
 • Több HYDROWHEY-t: hidrolizált, alacsony molekulaszámú peptideket, amelyek még gyorsabbá teszik a 100% tejsavó protein hatását!
 • Most laktázt és aminogén emésztő enzimeket is tartalmaz, melyek elősegítik a felszívódást; a terméket laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.

Nagyobb proteinszázalék. Az ON 100% Whey Protein mindig piacvezető volt ebből a szempontból is. Alig egy kiskanálnyi adagban 23 g protein, ez több, mint a súly 78%-a!

Instant protein - gyorsan és tökéletesen feloldódik egy-két kevergetésre
Minden egyes adag MÉG több alacsony, közepes és magas molekulatömegű tejsavó-mikroelemeket, alfa-laktalbumint, glükömakropeptideket, beta-laktoglobulint, G immunoglobulint, laktoferrint, laktoperoxidázt és más növekedést serkentő anyagot.
Több mint 3.5 glutamin és glutamin prekurzor, valamint leucin, izoleucin és valin (összesen 5 g) minden egyes adagolókanálnyi porban!

Javasolt használat: Az ON 100% Whey Protein instant, könnyedén keverhető mixerben, kézi keverőben, vagy egyszerűen pohárban, kanállal is! A pozitív nitrogénegyensúly biztosításához fogyasszon kb. 1 g. proteint testsúlyának minden egyes fontjára számítva (tehát: testsúlykilogrammonként 2 g protein), magas fehérjetartalmú ételekből és táplálékkiegészítőkből. Még jobb eredményeket érhet el, ha a napi proteinadagot 4-6 kis étkezés során veszi magához, egyenletes időközönként: Pl: 90 kg x 2g = 180 g protein/nap. A 180 g kis étkezésekre leosztva: 30 g protein/étkezés.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-27
érdemes ezt is megnézni és levonni a következtetést:

https://www.youtube.com/watch?v=jCrulYp4uWw

válasz
2017-08-28
Köszi, tanulságos.

Vevővélemények

Amúgy az egyik legjobb
2018-04-25
Már többször vettem ezt a terméket, nem csak ezen az oldalon. Egyetértek az összes előttem szóló pozitív visszajelzéssel. Sajnos most, amikor ezt írom a csoki megnevezés alatt nem a dupla csokis ízt kaptam, aminek nagyon jó íze van, hanem az extrém tejcsokoládét, amit annyira nem szeretek, mert túl édes nekem. Nagyon örülnék, ha az oldalon ennél a terméknél vagy akár mindegyiknél ezek meglennének különböztetve, mert ha tudom, akkor nem rendelem meg, hanem keresem tovább a dupla csokoládésat. (Sajnos a beszállító is csoki alatt hol ezt hol azt küldi. - szerk. megj.)