100% Whey Protein Gold Standard (0,908 kg)

 / 4.3 12 vélemény
Optimum Nutrition 100% Whey Protein Gold Standard 0,908 kg
Ár: 9 990 Ft
12 165 Ft
Megtakarítás:2 175 Ft 18%
Egységár: 11 002,20 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% instant tejsavó protein (süteményhez és krémhez is)

Az elégedett fogyasztók milliói nem tévedhetnek!

Az Optimum Nutrition (ON) 100%-os tejsavó proteinkészítménye már megjelenésekor szigorította a tejsavó-proteintermékek elbírálásához használatos kritériumrendszert. Most pedig, évekkel később, még magasabbra tettük a mércét!

Elődeihez hasonlóan ez a kanna ON 100%-os tejsavó proteinje optimális koncentrációban tartalmaz:

  • Mikrofilterezett tejsavó-komponeneseket
  • Ioncserélt tejsavó-komponenseket
  • Ultrafilterezett tejsavó fehérje koncentrátumot
  • HYDROWHEY hidrolizált tejsavó peptideket
  • Mindössze 3 g széndhidrátot
  • Laktázt és más enzimeket

Az ON 100% tejsavó protein minden egyes adagja megad minden olyan tápanyagot, amire szüksége van (tiszta, természetes fehérjét), de semmi nem kívánt anyagot (zsír, telített zsír, koleszterol, laktóz és más szénhidrátok).

  • Minden egyes adag több proteint tartalmaz: a korábbi termék proteintartalmának 105%-át!
  • Több HYDROWHEY-t: hidrolizált, alacsony molekulaszámú peptideket, amelyek még gyorsabbá teszik a 100% tejsavó protein hatását!
  • Most laktázt és aminogén emésztő enzimeket is tartalmaz, melyek elősegítik a felszívódást; a terméket laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.

Nagyobb proteinszázalék. Az ON 100% Whey Protein mindig piacvezető volt ebből a szempontból is. Alig egy kiskanálnyi adagban 23 g protein, ez több, mint a súly 78%-a!

Instant protein - gyorsan és tökéletesen feloldódik egy-két kevergetésre
Minden egyes adag MÉG több alacsony, közepes és magas molekulatömegű tejsavó-mikroelemeket, alfa-laktalbumint, glükömakropeptideket, beta-laktoglobulint, G immunoglobulint, laktoferrint, laktoperoxidázt és más növekedést serkentő anyagot.
Több mint 3.5 glutamin és glutamin prekurzor, valamint leucin, izoleucin és valin (összesen 5 g) minden egyes adagolókanálnyi porban!

Javasolt használat: Az ON 100% Whey Protein instant, könnyedén keverhető mixerben, kézi keverőben, vagy egyszerűen pohárban, kanállal is! A pozitív nitrogénegyensúly biztosításához fogyasszon kb. 2 g. proteint testsúlyának minden egyes fontjára számítva (tehát: fél kilónként 1 g protein), magas fehérjetartalmú ételekből és táplálékkiegészítőkből. Még jobb eredményeket érhet el, ha a napi proteinadagot 4-6 kis étkezés során veszi magához, egyenletes időközönként: Pl: 90 kg x 2g = 180 g protein/nap. A 180 g kis étkezésekre leosztva: 30 g protein/étkezés.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-04-19
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy ha szeretném mellőzni az edzés utáni szénhidrátot, mivel este edzek, mit gondolsz erről az összeállításról? Edzés előtt: thermo-X, 3000 mg L-karnitin, BCAA-glutamin express, edzés után: optimum gold standard + BCAA-glutamin express vagy kazein, melyik lenne jobb? Ha használnék mégis vitargot is, akkor gondolom a BCAA-glutamint el lehet hagyni utána, igaz? Ha 168 cm magas vagyok, 22 éves és jelenleg 73-74 kg, akkor diéta esetén mennyi szükséges vitargoból? Melyik összeállítást javasolnád leginkább? Válaszod előre is köszönöm! :)

válasz
2016-04-21
Szia! A kazein felejtős, gyors felszívódású fehérjére van szükség edzés után. BCAA+Glutamin+Fehérje kombó mehet utána, még vitargo mellett is. 30 g vitargo+12 g (egy adag) BCAA-Glutamin expressz+ 30 g tejsavófehérje koncentrátumot javasolnék edzés után közvetlenül a turmixodba.

Vevővélemények

Kitűnő!
2018-03-01
Nagyon jó minőségű fehérje (vagy legalábbis a címke szerint annak tűnik). Szerintem EZ a legjobb csokis íz, amit valaha is próbáltam a fehérjékből, ráadásul nem az a krémes állag) amit speciel én nem szeretek). Azért ment csak 4 csillag, mert úgy tűnik, az íztől függ a csomómentes oldódás is. A csokis például néhány rázás után is jó, de a rocky roadban meg sok rázás után is egybeállt csomók maradnak. Egyébként ez utóbbi íz nem is hasonlít a Scitec-es rocky road-hoz (ami tényleg egyfajta jó kis keksz íz), ez inkább marcipán ízű.