Whey Protein Complex 100% (1,8 kg)

 / 4.7 3 vélemény
Olimp Sport Nutrition Whey Protein Complex 100% 1,8 kg
Ár: 13 900 Ft
Egységár: 7 722,22 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

A fehérjék szerepét talán nem kell újra kiemelnünk, mára talán mindenki tudja, miért kell fehérjét szednünk a sport mellé. A fehérjékre érdemes úgy tekintenünk, mint egy bizonyos erőforrásra: egy olyan építőanyagra, amely az izmaink alapját adja meg. Ebből máris világosan látszik, hogy a fehérjebevitel kritikus fontosságú, legyen szó izomépítésről vagy akár diétáról.

"Egyből kedvenccé vált: az íze nagyszerű, már-már természetesnek hat (epres változatot próbáltam), és a legjobb, hogy nincs túlédesítve. Az oldódása szintén kiváló, bátran ajánlom."

Az igazsághoz azért az hozzátartozik, hogy a szükséges fehérje mennyiség nagyobbik részét szilárd kajából érdemes megoldanod. Azonban vannak időpontok, amikor előnyösebb, ha egy gyorsan felszívódó fehérjeturmixszal jutalmazod a testedet. Tipikusan ilyen időpontok például az edzés utáni és a reggeli, ébredés utáni étkezések, ilyenkor mindenképpen ez számít a legjobb megoldásnak. Ugyanis ilyenkor - de különösen edzés után - testünk szivacsként szippantja magába a tápanyagokat. Létfontosságú, hogy ilyenkor minőségi táplálékot biztosíts szervezeted számára. A Whey Protein Complex egy jó biológiai hasznosulással rendelkező, gyorsan és könnyen felszívódó tejsavófehérje, ami a lehető legideálisabb választássá teszi edzés utáni használatra.

A Whey Protein Complex szedése

A fehérjék szedésének kötelező időpontjai ez esetben sem módosulnak. Azaz: edzés után kötelező, reggel és lefekvés előtt pedig erősen javasolt, persze a napi tápanyagszükségletet és tápanyagbeviteled függvényében. Persze ez nem azt jelenti, hogy máskor tilos szedni, de ezeket az időpontokat kár lenne kihagyni.

A gyártó hivatalos leírása

Whey Protein Complex 100%

100%-ban tejsavóból készült whey protein concentrált (WPC) whey protein izolát (WPI) CFM (cros flow mikrofiltration) kereszt-mikroszűrt, gyártási technológiával készült. Ez a legmodernebb és legszigorúbb gyártási technológia. A 100% WHEY PROTEIN COMPLEX a tökéletes tápanyaga az izmok számára! Magas az essenciális aminósav tartalma, és az anabólikus hatást erősítő BCAA (elágazó láncú aminósav) tartalma is kiváló. A protein mikrófrakciója tartalmaz laktóglobulin, -laktalbumin, -laktoferin, -immunoglobulint.

  • könnyen emészhető
  • kíválóan oldódik
  • remek az íze

AJÁNLOTT ADAGOLÁS

Fehérje igénytől függően napi 1-4 adag (egy adag 35gr.) reggel, edzés előtt-után, lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

A legfinomabb
2019-09-10
Jópár fehérjét kipróbáltam már, de ez a legfinomabb! Csokisat rendeltem, és mintha valami nagyon finom kakaót innék. Eddig 100% Whey Protein vezetett ebben, de ez lekörözi. Epres Carbo-NOX-szal kevertem edzés utánra, illik bele. Oldódásról nehezen tudok nyilatkozni, sportmixert használok, abban minden oldódik :) Hatás meg majd kiderül, a fehérjéknél ez elég sokára lesz egyértelmű, egyelőre annyi látszik, hogy kellő időben megéhezek utána (45 - 60 perc kb). Az Olimp termékek (Carbo-NOX, HMB, és a kreatint is ebben a márkában szoktam venni) eddig is valahogy jobb minőségűnek tűntek, ebben sem csalódtam!