Mutant Whey (2,27 kg)

 / 4.4 18 vélemény
Mutant Mutant Whey 2,27 kg
Ár: 11 900 Ft
Egységár: 5 242,29 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PVL: Mutant Whey

A legkomplettebb és legmagasabb biológiai értékű fehérjeformula!

A fehérje kétség kívül a legfontosabb testépítő tápanyag. A fehérjéket felépítő aminosavak jelentik izmaink építőanyagát, így rendkívüli jelentőséggel bír azok elegendő mennyiségű és minőségű biztosítása a nap minden egyes percében!

A Mutant Whey a leginnovatívabb fehérje formula, ami valaha is piacra került, kizárólag a legmagasabb biológiai értékű és legbioaktívabb forrásokra épülve! A Mutant Whey kizárólag tejsavó fehérje izolátum, tejsavó fehérje hidrolizátum és tejsavó fehérje koncentrátum egyeedülálló keverékeként, glutaminpeptidekkel megerősítve garantáltan a legtisztább és leganabolikusabb fehérje formula, amit valaha is fogyasztottál!

Mutant Whey

  • A legmagasabb biológiai értékű fehérjeforrás keveréke!
  • 22 gramm fehérje és 5 gramm BCAA adagonként!
  • Tökéletes oldódás és pokolian finom íz!

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál MUTANT WHEY-t 2,5-5 dl hideg vízben vagy zsírszegény tejben. Egyéni szükségleteidtől függően napi 1-3 adagot fogyassz!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-28
Ez vagy a Full-force whey proteint ajánlod edzés utáni feherjenek

válasz
2018-02-05
Szia!

Ár/érték arányban és fehérje %-ban is jobb a Whey Force

Vevővélemények

Abszolút nyertes
2016-02-13
Változatlan edzés és diéta mellett úgy vettem észre sokkal jobb fejlődést értem el ezzel, mint amikor más fehérjét használtam. Az ízek hibátlanok, remekül oldódik, tetszik, hogy sűrű, más fehérjék sokkal hígabbak. Érdemes betartani a csomagoláson írt 2 vagy 3 mérőkanalas adagolást. A csomagolás nagyon praktikus, jól visszazárható. Bátran ajánlom mindenkinek.
Mutant!
2016-03-22
Azt hiszem elmondhatom, hogy erre a fehérjére volt szükségem! Nem telíti el a gyomrod miután megiszod/megeszed. Leginkább edzés után haszáltam/használom, de volt hogy a reggeli zabra is ezt tettem. Sok gyártó fehérjéjét próbáltam már, de egyiknél sem éreztem még ezt. Rövid időn belül nagyobb fejlődést értem el vele, mint más fehérjékkel, ugyan azon kaja mellett. Az izmaim sokkal teltebbek mióta ezt használom, még diétában is!! Az ízéről annyit hogy krémes, de nem túl émelyítő (eper).