Mutant Whey (0,908 kg)

 
Mutant Mutant Whey 0,908 kg
Ár: 8 275 Ft
Egységár: 9 113,44 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PVL: Mutant Whey

A legkomplettebb és legmagasabb biológiai értékű fehérjeformula!

A fehérje kétség kívül a legfontosabb testépítő tápanyag. A fehérjéket felépítő aminosavak jelentik izmaink építőanyagát, így rendkívüli jelentőséggel bír azok elegendő mennyiségű és minőségű biztosítása a nap minden egyes percében!

A Mutant Whey a leginnovatívabb fehérje formula, ami valaha is piacra került, kizárólag a legmagasabb biológiai értékű és legbioaktívabb forrásokra épülve! A Mutant Whey kizárólag tejsavó fehérje izolátum, tejsavó fehérje hidrolizátum és tejsavó fehérje koncentrátum egyeedülálló keverékeként, glutaminpeptidekkel megerősítve garantáltan a legtisztább és leganabolikusabb fehérje formula, amit valaha is fogyasztottál!

Mutant Whey

  • A legmagasabb biológiai értékű fehérjeforrás keveréke!
  • 22 gramm fehérje és 5 gramm BCAA adagonként!
  • Tökéletes oldódás és pokolian finom íz!

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál MUTANT WHEY-t 2,5-5 dl hideg vízben vagy zsírszegény tejben. Egyéni szükségleteidtől függően napi 1-3 adagot fogyassz!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-06-29
Sziasztok! Nekem is hasonló lenne a kérdésem. A Nitro Whey Pure nem okoz hasi panaszokat, pedig nem laktóz mentes fehérje. Sajnos az összetételből nem tudtam kiszűrni, hogy itt pontosan mennyi is a tartalmazott mennyiség. Ti mely adatok alapján következtettek erre? Az adott termék zsír, illetve cukor tartalma jó iránymutató lehet?

Maga a cég, mennyire nívós? Ahogy olvasgattam, termékeik annak ellenére, hogy Európában nem elterjedt, igen pozitív visszajelzéseket kapnak, külföldről, főleg észak Amerikából.

válasz
2015-07-01
Szia!

A cukortartalom jó támpont lehet akkor, ha az összetevők között nem szerepel hozzáadott cukor. A Mutant egy megbízható és jó márka, én szeretem, és csak pozitív tapasztalatom van vele. Viszont ezt a fehérjét ne tekintsd szerintem laktózmentesnek.

Vevővélemények