Nitro-Tech Performance Series (1,8 kg)

 / 5.0 2 vélemény
MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 1,8 kg
Ár: 13 990 Ft
19 890 Ft
Megtakarítás:5 900 Ft 30%
Egységár: 7 772,22 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

NITRO-TECH PERFORMANCE SERIES

A NITRO-TECH egy a legfrissebb klinikai kutatások eredményei alapján és legújabb technológiai fejlesztések felhasználásával megalkotott tejsavó-fehérje formula, mely gyorsabb száraz izom- és erőnövekedést generál, mint bármely más formula a fehérje-kiegészítők világában! Egy klinikai tanulmány során NITRO-TECH kulcsösszetevőit fogyasztó alanyok 73 százalékkal TÖBB IZMOT pakoltak magukra, mint a hagyományos tejsavó fogyasztó csoport! Ugyanezen tanulmány során NITRO-TECH kulcsösszetevőit fogyasztó alanyok erőszintje 143 %-kal nagyobb mértékű növekedést mutatott, mint a kontroll csoporté!

A TÉNYEK NEM HAZUDNAK

GYORSABB SZÁRAZ IZOM NÖVEKEDÉS:

Egy klinikai tanulmány során a NITRO-TECH kulcs mátrixát fogyasztó alanyok átlagosan 4 kg száraz izmot szedtek fel alig 6 hét alatt! Míg a hagyományos tejsavó fogyasztó kontroll csoport alanyai, alig 2,2 kg-ot!

INSTANT AMINOSAV ELLÁTÁS:

A NITRO-TECH az első olyan formula, melynek speciális fehérjemátrixát szabad L-alaninnel, L-glicinnel és L-taurinnal erősítettük meg, mely keverék a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint drámai mértékben képesek fokozni, az izmok aminosav felvételét a fehérjeszintézis, azaz a SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS ütemét!

Alanin: a második legnagyobb mennyiségben felhasznált aminosav az izomfehérjék szintézisében, és a legfontosabb aminosav az edzések közbeni energiaellátás biztosításában. Edzések után fogyasztva direkt fokozza a fehérjeszintézis ütemét és blokkolja az izomszövet lebomlását!

Glicin: számos biológiai folyamat nélkülözhetetlen eleme, így részt vesz az izomfehérjék felépítésében, fokozza a szervezet endogén a kreatin szintézisét és a sejttérfogatot.

Taurin: az izomsejtekben második legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, mely fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét és optimalizálja a tápanyaghasznosítást!

REKORD SEBESSÉGŰ ERŐNÖVEKEDÉS:

A NITRO-TECH minden egyes adagja 3 gramm kreatin monohidrátot tartalmaz, mely napjaink legtöbbet kutatott és legtöbbet bizonyított legális teljesítményfokozója! A NITRO-TECH tejsavó mátrixához adagolt kreatin drámai módon javítja a fehérje formula izomépítő és teljesítményfokozó hatását. Egy klinikai kutatás során a NITRO-TECH fehérje/kreatin keverékét fogyasztó alanyok 2,5-szer akkora erőnövekedést produkáltak fekvenyomásban, mint a hagyományos tejsavót fogyasztó kontroll csoport alanyi!

ULTRA-TISZTA FEHÉRJE FORMULA:

A NITRO-TECH minden egyes adagja 30 gramm extra magas minőségű tejsavó fehérje izolátumot, ultra-szűrt tejsavó-fehérje koncentrátumot, és hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, minimális zsír és szénhidrát kíséretében! A szabadalommal több-fázisú szűrési technológiának köszönhetően a NITRO-TECH lényegesen kevesebb zsiradékot, laktózt és egyéb nem kívánt összetevőt tartalmaz, mint bármely piacon lévő hagyományos fehérje formula!

Adagolás

Keverj el 1-2 adagolókanál Nitro-Tech-t 2-4 dl hideg vízben, vagy sovány tejben. A maximális eredmények érdekében fogyassz napi 4 adagolókanállal legalább 6 héten keresztül!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-11-11
Hello.Ez mellé érdemes kreatint szedni?mert ugye adagonként 3 g-ot tartalmaz...nemrég vettem egy ilyet.carb-f el lehet keverni?köszi

válasz
2013-11-12
Szia. Ha a kúraszerű kreatinszedés a célod, akkor igen, érdemes szedni. A mennyiségről: Mennyi kreatin-monohidrátot szedjek?
Edzés után keverheted a Carb-F-fel, sőt, kifejezetten KELL, hogy keverd valami szénhidráttal.

Vevővélemények

Imádom :)
2018-03-18
Régebben is használtam ezt a terméket, mert nekem nagyon bevált. A húzósabb ára miatt váltottam másra. Ez egy világmárka és kétségtelenül az egyik legjobb fehérje amit lehet kapni. Emellett finom és jól oldódik. Ha több fehérje is van otthon akkor azokat jobb elfelejteni míg ezt issza az ember, így teljes a hatás. Ma már csak akciós áron veszem mert rengeteg jó fehérje van a piacon. De 30% kedvezménnyel /6 ezer forint/ kihagyhatatlan!