Nitro-Tech Performance Series (0,907 kg)

 
MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 0,907 kg
Ár: 9 990 Ft
12 190 Ft
Megtakarítás:2 200 Ft 18%
Egységár: 11 014,33 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

NITRO-TECH PERFORMANCE SERIES

A NITRO-TECH egy a legfrissebb klinikai kutatások eredményei alapján és legújabb technológiai fejlesztések felhasználásával megalkotott tejsavó-fehérje formula, mely gyorsabb száraz izom- és erőnövekedést generál, mint bármely más formula a fehérje-kiegészítők világában! Egy klinikai tanulmány során NITRO-TECH kulcsösszetevőit fogyasztó alanyok 73 százalékkal TÖBB IZMOT pakoltak magukra, mint a hagyományos tejsavó fogyasztó csoport! Ugyanezen tanulmány során NITRO-TECH kulcsösszetevőit fogyasztó alanyok erőszintje 143 %-kal nagyobb mértékű növekedést mutatott, mint a kontroll csoporté!

A TÉNYEK NEM HAZUDNAK

GYORSABB SZÁRAZ IZOM NÖVEKEDÉS:

Egy klinikai tanulmány során a NITRO-TECH kulcs mátrixát fogyasztó alanyok átlagosan 4 kg száraz izmot szedtek fel alig 6 hét alatt! Míg a hagyományos tejsavó fogyasztó kontroll csoport alanyai, alig 2,2 kg-ot!

INSTANT AMINOSAV ELLÁTÁS:

A NITRO-TECH az első olyan formula, melynek speciális fehérjemátrixát szabad L-alaninnel, L-glicinnel és L-taurinnal erősítettük meg, mely keverék a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint drámai mértékben képesek fokozni, az izmok aminosav felvételét a fehérjeszintézis, azaz a SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS ütemét!

Alanin: a második legnagyobb mennyiségben felhasznált aminosav az izomfehérjék szintézisében, és a legfontosabb aminosav az edzések közbeni energiaellátás biztosításában. Edzések után fogyasztva direkt fokozza a fehérjeszintézis ütemét és blokkolja az izomszövet lebomlását!

Glicin: számos biológiai folyamat nélkülözhetetlen eleme, így részt vesz az izomfehérjék felépítésében, fokozza a szervezet endogén a kreatin szintézisét és a sejttérfogatot.

Taurin: az izomsejtekben második legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, mely fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét és optimalizálja a tápanyaghasznosítást!

REKORD SEBESSÉGŰ ERŐNÖVEKEDÉS:

A NITRO-TECH minden egyes adagja 3 gramm kreatin monohidrátot tartalmaz, mely napjaink legtöbbet kutatott és legtöbbet bizonyított legális teljesítményfokozója! A NITRO-TECH tejsavó mátrixához adagolt kreatin drámai módon javítja a fehérje formula izomépítő és teljesítményfokozó hatását. Egy klinikai kutatás során a NITRO-TECH fehérje/kreatin keverékét fogyasztó alanyok 2,5-szer akkora erőnövekedést produkáltak fekvenyomásban, mint a hagyományos tejsavót fogyasztó kontroll csoport alanyi!

ULTRA-TISZTA FEHÉRJE FORMULA:

A NITRO-TECH minden egyes adagja 30 gramm extra magas minőségű tejsavó fehérje izolátumot, ultra-szűrt tejsavó-fehérje koncentrátumot, és hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, minimális zsír és szénhidrát kíséretében! A szabadalommal több-fázisú szűrési technológiának köszönhetően a NITRO-TECH lényegesen kevesebb zsiradékot, laktózt és egyéb nem kívánt összetevőt tartalmaz, mint bármely piacon lévő hagyományos fehérje formula!

Adagolás

Keverj el 1-2 adagolókanál Nitro-Tech-t 2-4 dl hideg vízben, vagy sovány tejben. A maximális eredmények érdekében fogyassz napi 4 adagolókanállal legalább 6 héten keresztül!


NITRO-TECH

A Nitro-Tech egy tudományosan megtervezett tejsavó fehérje formula, amit olyan sportolóknak gyártottak, akik több izmot szeretnének magukra pakolni, erősebbek szeretnének lenni és jobban szeretnének teljesíteni. A Nitro-Tech főleg tejsavó fehérje izolátumot és tejsavó peptideket tartalmaz – ez a két legtisztább fehérjeforrás a világon. A Nitro-Tech®-et megerősítették még a kreatin legtöbbet kutatott formájával is, a még több izom, valamint erőszint megszerzése érdekében.

70%-al jobb, mint az átlagos tejsavó*!

  • Tejsavó izolátum és peptidek a fő források*
  • 70%-al több száraz izomtömeg az átlagos tejsavóhoz képest*
  • Jobb, mint a bötti tejsavó fehérje készítmény*
  • Fokozza a regenerációt, teljesítményt és az erőszintet*

*Egy hat hetes, kettős vak kísérlet során 36, legalább három éves súlyzós edzőmúlttal rendelkező önkéntest három csoportra bontottak, és az a csoport, amelyik a Nitro-Tech® fő alkotóforrásait fogyasztották az edzéseik során, 70%-al több száraz izomtömeget voltak képesek magukra pakolni (3,9 kg vs. 2,31 kg), ahhoz a csoporthoz képest, amelynek tagjai sima tejsavó fehérjét fogyasztottak. Nekik a fekvenyomásuk is többet javult, mint azoknak, akik sima tejsavó fehérjét fogyasztottak (15,4 kg vs. 6,3 kg javulás).

Használati utasítások:

Keverj össze 1 adagolókanál Nitro-Tech-et kb 177 ml vízben, vagy 2 adagolókanalat keverj hozzá kb 350 ml vízhez, vagy alacsony zsírtartalmú tejhez. Használd edzés után, vagy nagyobb étkezések között. A termék fogyasztása mellett figyelj a folyadékbeviteledre, legalább 8-10 pohár vizet igyál meg naponta. A legjobb hatás érdekében fogyassz 4 adagolókanál Nitro-Tech-et naponta, legalább hat héten keresztül.

Figyelem: 18 éven aluliaknak, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt nem ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények